Aleksandra Gudelj: Dnevnik zanosne trudnice

0
Obnažene fotografije voditeljke Aleksandre Gudelj koja je ušla u deveti mesec trudnoće, zaokružuju divan period njenog drugog blagoslovenog stanja tokom kojeg je imala svu pažnju svog supruga Veljka i sina Milijana.
Aleksandra Gudelj. Foto: Marko Poplašen
Aleksandra Gudelj. Foto: Marko Poplašen

Atraktivna trudnica Aleksandra Gudelj (29) uživa u poslednjim nedeljama blagoslovenog stanja i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će sa sinom Milijanom (3) i suprugom Veljkom (30) dočekati novog člana porodice, sina Damjana. Od trenutka kada se pojavila na malim ekranima, voditeljka TV Prva zaintrigirala je pažnju gledalaca svojim izgledom i šarmom, a smelo je prihvatila i poziv magazina Story da prikaže svoj negovani izgled.

- Dugo sam razmišljala i trebalo mi je vremena da se odlučim na taj korak. Okruženje u kojem živimo navelo me je na to da se još jednom zamislim i preispitam odluku o tome da se provokativnije fotografišem dok iščekujem bebu. Sada kada je sve prošlo, ne razmišljam o negativnim komentarima, a iskreno, oduvek su mi bile lepe fotografije obnaženih trudnica. Uživala sam radeći sa profesionalcima i ljudima od poverenja – priča Aleksandra koja je i u drugoj trudnoći bila konstantno aktivna.

- Radila sam punom parom sve do pre nekoliko dana, ali čim sam ušla u deveti mesec trudnoće, odlučila sam da napravim pauzu i ne preterujem. Najbliži iz mog okruženja često komentarišu kako se ponašam u trudnoći, ali sem stomaka, ja kod sebe ne primećujem neke druge promene. Na nogama sam od jutra do mraka i to mi veoma prija, ne bih znala drugačije da se ponašam i funkcionišem. Ni prvi put, pa ni sada, nemam neke posebne prohteve ili želje i kada je o ugađanjima reč, ne pripadam grupi razmaženih trudnica – iskrena je voditeljka igre na sreću Loto i priznaje da s nestrpljenjem iščekuje porođaj.

- Tokom prve trudnoće bila sam opuštenija pred porođaj, dok sada osećam blagu tremu. Možda je to bilo i zbog toga što tada nisam znala šta me sve čeka. Nisam slušala iskustva drugih žena i razmišljala šta sve može da krene po zlu ali, na svu sreću, zbog brojnih obaveza nemam mnogo vremena da o tome mislim. Nismo sujeverni, pa smo tako Veljko i ja zajedno izabrali ime Damjan za našeg drugog naslednika, još pre nego što sam ostala u drugom stanju – ističe Aleksandra i objašnjava kako je pripremila svog sina Milijana na činjenicu da će uskoro dobiti brata.

- On je sada već veliki momak, ima tri godine i svestan je da će uskoro naša porodica biti bogatija za još jednog člana. Veoma se raduje bebi, često mi mazi stomak i priča sa batom. Ne plašim se da će, kada se rodi Damjan, postati ljubomoran. Izgradio je stav i svest o tome da će dobiti brata i šta će se promeniti u našem životu – govori voditeljka koja je izjavila da ne bi volela da se Damjan rodi u novogodišnjoj noći.

- Nadam se da neće poraniti i očekujem da ćemo lepo ući u Novu godinu koju planiramo da dočekamo sa kumovima, ali kao i u loto igri - nikad se ne zna! (Smeh) Kad god, najvažnije je da beba bude živa i zdrava, a mi smo spremni i mnogo mi znači to što u svakom trenutku mogu da se oslonim na svog supruga Veljka – zaključila je Aleksandra nekoliko dana pre dočeka Nove godine.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker