Goca Tržan: Ćerka je birala verenički prsten

0
Sam kraj 2013. godine pevačica Goca Tržan pamtiće po odluci da ostatak života provede kraj svog dečka Radomira Novakovića koji ju je zaprosio pred njenom ćerkom Lenom, a 2014. godinu u kojoj planiraju venčanje, započeće porodičnim zimovanjem.
Goca Tržan. Foto: Petar Đorđević
Goca Tržan. Foto: Petar Đorđević

Poslednje dane 2013. godine pop pevačica Goca Tržan (39) dugo će pamtiti s obzirom na to da ju je tada, nakon dve godine skladne veze, zaprosio dečko, bubnjar Radomir Novaković (25). Sigurna u svoju ljubav, ona je bez mnogo razmišljanja odgovorila potvrdno. Mladi muzičar verenički prsten birao je zajedno sa Gocinom ćerkom iz prvog braka Lenom (6,5), a sudeći po pevačicinom osmehu, njih dvoje uradili su odličan posao.

- Pa ne znam šta da vam kažem - kroz osmeh je prokomentarisala Goca svoju veridbu pogledavši prsten koji je dobila od svog verenika Raše. Baš taj pogled naveo ju je da se priseti o čemu je razmišljala u trenutku kada ju je Raša zaprosio i to u prisustvu njene ćerkice Lene.

- Jesi li ozbiljan? (Smeh) Verujem da je to pitanje mnogih žena u tom trenutku. Kada te neko pita da provedeš život s njim, na prvom mestu treba da bude iskren i u očima mora da mu se ogleda ljubav - govori pevačica koja sada polako počinje da razmišlja i o tome kako bi trebalo da izgleda njihovo venčanje i da li će, kao i prvog puta, prirediti veliko svadbeno veselje.

- Na taj način sigurno ne! Ali izgleda da je suprotna strana raspoložena da se sve ispoštuje - kaže kroz osmeh pevačica koja iako iza sebe ima jedan brak nije izgubila veru u ovu instituciju.

- Taj čin nije samo potpis na papiru, već odluka da se dvoje ljudi na duže staze slože da žive zajedno. Nažalost, kada odluku o braku doneseš ishitreno, ili se na taj korak odlučiš sa pogrešnom osobom, desi se i razvod. Brak je za mene vrlo važan, moji roditelji su četrdeset godina zajedno i zato je moje poštovanje prema takvoj zajednici još veće, ali nisam pristalica mišljenja kako ga treba održati po svaku cenu. Za mene je ljubav najvažnija, a sve ostalo može da se nadomesti - iskrena je Goca koja će novogodišnje i božićne praznike provesti radno u Crnoj Gori, pa će tako za doček Nove godine pevati u Sutomoru, dok će za reprizu nastupiti u hotelu Queen of Montenegro u Bečićima. Iako će više od deset dana biti odsutna od kuće, društvo joj neće praviti ćerkica Lena.

- To je za nju veoma naporan put i ne želim da maltretiram svoje dete, a i kada sam s njom, ne mogu dovoljno dobro da se koncentrišem na posao. Zato 12. januara svi zajedno idemo na Kopaonik gde će na žičari početi naš odmor. Za mene je praznik kada sam sa ljudima koje volim. Nikada ne pravim rekapitulacije, pa ni na kraju godine. Ne pišem spiskove onoga što treba da zaboravim ili uradim... Nikada ne zaboravljam jer me je na neki način oplemenilo sve što sam u životu napravila, pa čak i onda kada se radi o glupim odlukama. Sve je to život, a on je isuviše kratak da bismo ga trošili na nepotrebne stvari. Deca su najbolji pokazatelj prolaznosti vremena... Lena sledeće godine polazi u školu, a kao juče da je bilo kada sam je držala u naručju. Još nije u uzrastu da mi nešto zamera, ali verujem da će, kad uđe u pubertet, imati oko čega da me kritikuje - zaključuje pevačica.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker