Nina Badrić: Uspomene iz grada tajne ljubavi

0
Pop zvezda Nina Badrić boravila je u Moskvi na poziv svoje drugarice, džetseterke Sandre Meljničenko, a ovim putovanjem samo je podgrejala tvrdnje da tamo ima novog dečka.
Nina Badrić. Foto: Privatna arhiva
Nina Badrić. Foto: Privatna arhiva

Iako je u Moskvu otputovala na poziv drage prijateljice, srpske džetseterke Sandre Meljničenko (36), hrvatska pop zvezda Nina Badrić (41) tamo je imala i interesantno muško društvo. U ruskoj prestonici uživala je zajedno sa markantnim i tajanstvenim pratiocem čiji identitet još drži u tajnosti. Tamo je provela sedam dana, a na poziv supruge milijardera Andreja Meljničenka (41) pevala je i na proslavi dvadesetogodišnjice njihove banke. Nastupila je zajedno sa popularnim državnim plesnim ansamblom iz Moskve Ruski kozaci koji su bili gosti na toj proslavi.

- Bilo mi je čarobno, a Sandra me je kao i uvek predivno ugostila. Ona i Andrej su izuzetni i jednostavni ljudi koji su oplemenili moj život i uneli u njega mnogo radosti. Ponovo su, kao i na ranijim zajedničkim druženjima, bili najbolji domaćini koje sam mogla da poželim – kaže harizmatična pevačica koja je sa gospođom Meljničenko gledala i balet Labudovo jezero u Boljšoj teatru.

- Osim divnog prijateljstva, Sandru i mene spaja ljubav prema umetnosti. Sličnih smo umetničkih senzibiliteta i iste stvari prijaju našim očima i ušima – iskreno kaže hrvatska pop zvezda koja se sa Sandrom druži još iz perioda kada je krajem 2009. godine pevala na svadbi njenog rođenog brata Milana Nikolića. Tada je u ruskoj prestonici provela tri dana i promena sredine izuzetno joj je prijala budući da se to putovanje dogodilo samo nekoliko meseci nakon što se prvi put razišla sa zagrebačkim preduzetnikom Bernardom Krasnićem.

- Kao što sam baš za Story rekla nakon prvog odlaska u Moskvu, to je i dalje za mene najromantičniji grad u kojem sam ikad bila. Pariz mi je nekad bio na prvom mestu, ali Moskva zimi zaista izgleda kao iz bajke i mami me da u njoj provedem romantične zimske praznike u društvu voljene osobe – zagonetno priča Nina koja je oduševljena lepotama ruske prestonice.

- Oduševile su me nepregledne široke avenije ukrašene milionima novogodišnjih lampica i zlatne kupole crkava pod snegom. Zadivljena šarenilom katedrale Vasilija Blaženog na Crvenom trgu, začas sam zaboravila na hladnoću. U blizini je veliko klizalište i zabavni park, tako da atmosfera nalikuje na onu iz filma Dr Živago – opisuje popularna umetnica koja je u februaru 2010. mesec dana krstarila Karibima sa Meljničenkovima. Potom je bila njihov gost i na brojnim zabavama priređenim na Azurnoj obali i sa Sandrom je u odličnim odnosima, mada pojedini tabloidi spekulišu da su tokom prošle godine na nekoliko meseci prekidale komunikaciju.

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker