Sofija Vergara ošamarila voditelja!

0
Prelepa kolumbijska glumica i zvezda serije Modern family, gostovala je u emisiji, Late night, Džimija Kimela u kojoj su, između ostalog, čitali uvrede sa Interneta jedno drugome.
Sofija Vergara, foto: screenshot
Sofija Vergara, foto: screenshot

U emsijijama Džimija Kimela nekoliko puta su gostovale poznate ličnosti koje bi čitale zle tvitove o sebi i potom komentarisale na koji način ih vređa ono što drugi pomisle o njima. Sada je Sofija imala prilike da pored silnih pohvala za njen seksipilni izgled, čuje i nešto što joj se i nije baš svidelo, te je Džimiju, koji joj je čitao te opaske na njen račun opalila Džimiju šamar.

Sofija je imala čast da prva započne paljubu, te je pročitala niz negativnih komentara na račun Džimijevog izgleda i načina na koji vodi svoj šou. Međutim, Kimel joj nije ostao dužan.

- Sofija Vergara ima izazovno telo, ali nije baš tako lepa u licu….Sofija Vegara ima mušku vilicu i ružna je i ima vrlo iritantan glas…Da li je neko proveravao da li Sofija Vegara ima penis? – pročitao je Kimel, a potom je usledio Sofijin šamar i njen odgovor: veći je od tvog!

Naravno sve je ovo bilo deo jednog skeča, koji bi zasmejao gledaoce, ali i skrenuo pažnju na činjenicu da uvrede na internetu na račun poznatih ličnosti i te kako ih mogu povrediti.

Pogledajte:

makonda-tracker