Darko Miličić i Zorana Markuš: Sudbonosno da uz srpske trube

8
Košarkaš Darko Miličić i njegova izabranica Zorana Markuš 23. maja izgovorili su sudbonosno da u Sabornoj crkvi u Sremskim Karlovcima, a potom za sve zvanice upriličili spektakularno slavlje u novosadskoj MB pivnici

U prelepom ambijentu Crkve svetog Nikole u Sremskim Karlovcima 23. maja tačno u 15 časova srpski košarkaš Darko Miličić i njegova izabranica Zorana Markuš brakom su krunisali svoju tri i po godine dugu vezu. Na svoj najlepši dan, član NBA tima Memfis Grizlija i studentkinja iz Novog Sada upriličili su spektakularno veselje za mnogobrojnu rodbinu i prijatelje koji su došli da sa srećnim mladencima podele njihovu radost. Darko i Zorana su se pred crkvu dovezli luksuznim crnim linkolnom, a do ulaska u crkveno dvorište pratili su ih zvuci trube i snažno obezbeđenje. Šarmantni košarkaš je sve vreme ljubio i grlio voljenu Zoranu koja je, iako na pragu sedmog meseca trudnoće, s osmehom na licu izdržala polučasovni crkveni obred. Kada je venčanje već bilo u toku, u crkvu su stigli Marko Jarić i njegova slavna supruga, brazilski top model Adrijana Lima, izazvavši svojom pojavom oduševljenje među svatovima. Po izlasku iz crkve, svadbena povorka se uputila ka luksuznom objektu novosadske MB pivnice, gde je tačno u 17 časova obavljeno i građansko sklapanje braka, a nakon toga otpočela je urnebesna zabava koja je trajala do kasno u noć. Svadbi su još prisustvovali i selektor Dušan Ivković, košarkaš Nenad Krstić i poznati španski košarkaš Mark Gasol.

Detaljnije o svadbi Darka Miličića i još fotografija sa venčanja pogledajte u magazinu Story koji je u prodaji od 2. juna.

Danka Grubačić

makonda-tracker