Jovana Nikolić: Danijel Alibabić je gej, pretio je da će me ubiti!

3
Jovana i Danijel Alibabić, čija se ljubav rodila u rijalitiju Farma 4, razvode se posle svega tri meseca. Mladi bračni par ni Novu godinu nije dočekao zajedno, skinuli su burme, a poslednji put u javnosti su viđeni u emisiji Narod pita.
Jovana Nikolić i Danijel Alibabić, Foto: Nemanja Novaković
Jovana Nikolić i Danijel Alibabić, Foto: Nemanja Novaković

Da je među njima kraj potvrdila manekenka Jovana, navodeći da ju je Danijel fizički i psihički maltretirao, ali i da je na kraju shvatila da je poznati crnogorski pevač homoseksualac i da je za njega bila samo - marketinški trik.

- Istina je, razišli smo se jer neću da tolerišem fizičko zlostavljanje! Za ova tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Davljenje za njega predstavlja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuču - tvrdi Jovana i dodaje da je Danijel pokušavao da je po svaku cenu zarobi u kući, govoreći da će on raditi, a da će ona uvek imati za osnovne potrebe. Ja sam sve vreme robovala onome što mi je on nametao - ističe Jovana.

Prema njenim rečima, sve se brzo odigralo. Istovremeno, demantuje priče koje su se pojavile u javnosti o njenoj, kako kaže, izmišljenoj trudnoći.

- Nisam bila trudna, niti sam mogla biti pošto nismo imali odnose više od dva meseca. Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu - da je homoseksualac! Otkako smo se doselili u Beograd, nije me primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio s društvom... Kod kuće je stalno bio za laptopom, u virtuelnom svetu sa ko zna kim. Svaku informaciju koju sam vam dala mogu da potkrepim validnim dokazima - objašnjava manekenka i dodaje da lekarskim nalazima može da dokaže da posle Farme nije bila u drugom stanju, piše Kurir.

 

Ona ističe da je shvatila da je Danijel pričom o njihovoj, ispostavilo se, navodnoj ljubavi hteo da privuče pažnju publike kako bi se o njemu pisalo.

- Služila sam mu samo da opere sve ružno o sebi. Bila sam mu maska za sve njegove odigrane predstave - kazala je Jovana i naglasila da joj je ipak drago što je sada shvatila koliko je zapravo jaka, savremena žena i da će sve stoički podneti.

 

Danijel se još uvek nije oglašaavao i sve vreme je nedostupan za medije.

makonda-tracker