Brus Vilis: Po peti put otac

0
Nakon što je sa bivšom suprugom Demi Mur dobio tri ćerke, a potom sa drugom izabranicom Emom Hening još jednu, slavni glumac Brus Vilis u šestoj deceniji iščekuje još jednu prinovu. Posle četiri ćerke nada se da će konačno dobiti sina.
Brus Vilis i Ema Hening. Foto: Guliver
Brus Vilis i Ema Hening. Foto: Guliver

Slavni holivudski glumac Brus Vilis (58) uskoro će po peti put postati otac. Naime, nakon što je sa suprugom Emom Hening (35) pre dve godine dobio ćerkicu Mejbel, srećni par ponovo iščekuje prinovu. Inače, Brus iz braka sa koleginicom Demi Mur ima tri ćerke, Rumer (25), Skaut (22) i Talulu (19). Budući da još žarko želi da dobije muškog naslednika, zvezda filmova Umri muški bio je presrećan kada je njegova supruga Ema izrazila želju da se ponovo ostvari u ulozi majke.

- Ema je vrlo predana majka i supruga, uvek je na raspolaganju svojoj devojčici. Velika je podrška Brusu i drži porodicu na okupu kad on mora da radi – rekla je za medije njihova bliska prijateljica.

Iako je u šestoj deceniji jedan od najpoznatijih svetskih ćelavaca, raduje se bebinom plaču i ustajanju tokom noći kako bi je nahranio. Jednom prilikom čak se pohvalio kako je veoma brz i iskusan kada je reč o menjanju pelena.

- Ćerki promenim pelene za manje od deset sekundi, a rekord mi je sedam - pohvalio se glumac ne krijući da sada više uživa u ulozi oca jer ga u tome toliko ne sprečavaju poslovne obaveze.

- Gluma mi nije prioritet, sada želim da se posvetim svojoj deci i uživam s njima. Prihvatam samo uloge koje mi se izuzetno sviđaju - rekao je Vilis svojevremeno.

I dok njegova bivša supruga Demi Mur posle razvoda od kolege Eštona Kučera pokušava da pronađe sebe i shvati zbog čega je nesrećna u ljubavi, njenom bivšem suprugu cvetaju ruže na svim poljima. Nedavno je završio snimanje filma Sin City: A Dame to Kill For, a kako je najavio, uskoro će se odmarati od snimanja i potpuno posvetiti porodici.

Ipak, brojni američki mediji i dalje spekulišu o odnosu bivših slavnih supružnika, pa tako pišu kako Brus navodno ne može da podnese porodične drame svoje bivše žene. Tako se pre dvadesetak dana na dodeli diplome njihovoj ćerki Skaut ona nije pojavila, a glumac je tada rekao da mu je svega dosta. S obzirom na to da su sve donedavno Brus i Demi živeli u komšiluku, on je odlučio da se preseli kako ne bi uznemiravao svoju drugu suprugu dok je u drugom stanju.

makonda-tracker