Bijonse ne želi da prisustvuje venčanju Kim Kardašijan

0
Izgleda da Bijonse i dalje ne želi da drži korak sa Kim Kardašijan. Pevačica je ozbiljno uznemirila ovu rijaliti zvezdu kada je izjavila da ne bi bila na venčanju Kim.
Bijonse, Foto: Getty Images
Bijonse, Foto: Getty Images

Iako svi znamo da Kim i Bijons žive dva totalno različita života, pomislili smo da ove dve prelepe dame mogu da postanu dobre prijateljice. Međutim Bijonse nije zainteresovana za prijateljstvo sa ovom rijaliti zvezdom i navodno je od nedavno veoma neprijatna prema njoj.

Kim je još jednom pokušala da dobije neke poene kod Bijonse. Zapravo, ona je predložila pevačici da joj bude deveruša na svadbi, gde je odmah naišla na odbijanje.

Rialiti zvezda je na neprijatan način odbijena od ove kraljice popa, tj odbijena je putem govorne pošte jer nije želela da odgovara na njene pozive. Iako kraljica Bijonse pokušava da bude srdačna prema Kim i njenoj porodici, ona i dalje smatra da su oni nepodnošljivi.

Njihove jače polovine, Kanije Vest i Džej Zi su poznati kao jako dobri prijatelji, ali nam se ne čini da će se isto desiti i sa njihovim damama.

Bijonse misli da je porodica Kardašijan previše kontraverzna i da bi njeno pojavljivanje na svadbi iskoristila da napravi medijsku senzaciju.

makonda-tracker