Kako su nam poznate ličnosti čestitale Božić?

0
Pratimo ih iz dana u dan, zanima nas šta pričaju na malim ekranima, kako se oblače i kuda putuju. Evo i kako su nam čestitali praznik.
Ceca Ražnatović, foto: Facebook
Ceca Ražnatović, foto: Facebook

Oni imaju hiljade pratilaca na društvenim mrežama, redovno izveštavaju svoje fanove o tome gde su, kada se vraćaju i kako izgledaju u svakom momentu svog života. Na jučerašnji dan Twitter je preplavilo hiljade čestitki na Božić, pa pročitajte neke od njih.

Goca Tržan je ovih dana u Crnoj Gori, radno provodi praznične dane. Svaki dan deli sa nama fotografije morskih pejzaža, a juče je svanula i ova fotografija iz Bjele. Božić je čestitala na njoj svojstven način.

- Vernici koji odlucuju na verske praznike da prastaju,vole i budu bolji ljudi da shvate da nisu vernici nego licemeri! Prastaj i voli uvek! - objavila je Goca na svom profilu na Tviteru.

Sa svojim verenikom, Vladom Vuksanovićem, mlađom sestrom Kristinom, njenim mužem Ivom Martinovićem i najstarijom sestrom Draganom i njenim partnerom, Mihailom Šekularcem, pevačica Nataša Bekvalac je proslavila Božić, dok je Twitter-u svojim pratiocima poželela da ovaj dan provedu u krugu najmilijih.

Svetlana Ceca Ražnatović provodi božićne praznike u krugu porodice.

- Badnjak unosi Veljko, kao muška glava u našoj kući, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući. Poznato je da se ne dičim svojim kulinarskim sposobnostima, jer nisam vešta kad je u pitanju pripremanje hrane. Ipak smatram da sam odlična domaćica, jer znam da dočekam goste i organizujem da sve bude kako treba. Moji roditelji vole da donesu ili pošalju pečenje, kolače i još štošta za praznike i druge proslave tako da trpeza uvek bude bogata - priča pevačica.

Stanija Dobrojević iz dana u dan objavljuje fotografije na kojima pokazuje sve svoje atribute u skladu sa tim je čestitala i Božić stojeći ispred okićene jelke, ali ovaj put nešto obučenija nego obično.

Vlado Georgijev je odlučio da na Božić, kao što je i red, započne posao. Pa je tako podelio sliku iz montaže uz komentar:

- Ćao poz iz montaže, neko radi i za Božić - napisao je Georgijev.

Marija Kilibarda je otišla na zasluženi odmor, i ovih dana nam čestita Badnji dan i Božić sa osunčanih plaža Kostarike. Ona je ovih dana u ženskom društvu i puni baterije za novu radnu godinu.

Seka Aleksić nam je svima poželela mir i blagostanje, a fotografija koja krasi njen profil na društvenoj mreži prikazuje njenu novu figuru.

Izvor: Kurir

makonda-tracker