Čarli Šin objavio da se oženio da bi isprovocirao bivšu ženu

0
Zvezda filma Anger managment u nedelju je na svom Twitter profilu napisao da se oženio četvrti put sa svojom devojkom, porno glumicom, Bret Rosi tokom novogodišnjeg putovanja na Island, ali sada tvrdi da je sve to bila šala, kako bi nervirao jednu od njegovih
Čarli Šin, foto: Getty images
Čarli Šin, foto: Getty images

U svom intervjuu za portal TMZ, glumac je objasnio koje su mu bile prave namere kada je postavio objavu na Twitter-u o svom navodnom venčanju.

- Želeo sam da šlogiram Deniz - rekao je Šin.

Naime, četrdesetosmogodišnji Čarli objavio je u nedelju sliku sebe i dvadasetčetvorogodišnje Bret ispred francuskog konzulata u Rejkjaviku, napisavši da se upravo tu oženio.

- Ovo je kuća u kojoj su Gorbačov i Regan uradili neke važne istorijske stvari. Takođe je i kuća u kojoj smo se Skoti (Bret) i ja venčali! - navodi Čarli.

Proslavljeni glumac je ljut na Deniz jer je odvela njihove ćerke, Sem i Lolu na putovanje tokom praznika, te on nije mogao da provede Božić sa njima.

- Da vidim da li sam ovo dobro shvatio. Ti si mi onemogućila da provedem barem trideset minuta sa svojim ćerkama i nisi u stanju da ih dovedeš do moje kuće kako bi barem otvorile poklone koje im je tata kupio - napisao je Čarli svojoj bivšoj supruzi, Deniz, u jednoj poruci pre Božića, na šta mu je ona odgovorila da je bio uredno pozvan da im se pridruži na putovanju, ali da je to odbio.

Pored dve ćerke, Čarli tokom praznika nije mogao da vidi ni svoje sinove, Boba i Maksa, jer trenutno vodi bitku na sudu sa svojom trećom ženom, Bruk Miler, oko starateljstva.

 

makonda-tracker