Ivana Baltić: Beba stiže za sedam meseci

0
Voditeljka emisije Ja to tako Ivana Baltić u drugom je mesecu trudnoće a bebi se jednako raduje kao i njen izabranik, poznati arhitekta Zoran Aleksić.
Ivana Baltić. Foto: Miloš Nadaždin
Ivana Baltić. Foto: Miloš Nadaždin

Šarmantna voditeljka Ivana Baltić (37) u drugom je mesecu trudnoće. Ova vest brzinom svetlosti pronela se prošle nedelje po zgradi TV Pink nakon što je njena saradnica SMS-om obavestila zaposlene da je domaćica emisije Ja to tako hitno primljena u bolnicu. Njoj je naime pred snimanje emisije pao pritisak, potom joj je pozlilo i završila je na infuziji. Prvi meseci blagoslovenog stanja padaju joj veoma teško, ali to ne umanjuje njenu radost zbog činjenice da će se uskoro ostvariti kao majka.

Ivana i godinu dana stariji Zoran važe za vrlo skladan par, a upoznao ih je zajednički prijatelj. Među njima su odmah nakon upoznavanja zasjale iskre

privlačnosti, a prvi  put pojavili su se zajedno u javnosti na prošlogodišnjem Storyjevom Celebrities Only partyju.

- Ne krijem da sam veoma zadovoljna i emotivno ispunjena, ali ne bih otkrivala detalje iz svog emotivnog života - rekla je Ivana o svom fatalnom izabraniku sa kojim je, nakon skoro dve godine veze, otpočela zajednički život na Vračaru. Prijatelji zaljubljenog para kažu da su Ivana i Zoran veoma srećni, a da je on poznatu voditeljku osvojio lepim manirima i romantičnim gestovima. Njihove planove za budućnost upotpunila je činjenica da se polako spremaju za roditeljstvo, svoju najvažniju životnu ulogu.

- Smatram da devojka treba da se odluči na udaju kada sretne čoveka s kojim želi da oformi porodicu. Ne spadam među one žene koje se bez razmišljanja prepuštaju sudbini. Sreću stvaramo sami sa ili bez papira o braku. Svedok sam postojanja mnogih zajednica koje postoje samo zbog forme, ali i onih koje decenijama opstaju isključivo iz ljubavi. Zaista uživam u svojim godinama, znam šta hoću, koje stvari mi prijaju i kako da do toga dođem. Jedna lepa izreka kaže: Za bilo koji odnos nije važno šta govorimo ili šta radimo, već ko smo zaista. A što se mojih godina tiče, oni koji o tome stalno brinu upravo sada mogli bi da prestanu da uvećavaju njihov broj - istakla je Ivana za Story neposredno pre nego što je uplovila u romansu sa Aleksićem. Tada je bila verena za muzičara Aleksandra Sedlara s kojim je bila u trogodišnjoj vezi, a prekinuli su je nakon što se on odselio za Ameriku. Sada je, međutim, presrećna kraj poslovnog čoveka koji je projektovao nekoliko velelepnih građevina u Srbiji i regionu. Među javnim objektima na kojima je kao arhitekta bio angažovan izdvajaju se prodavnice: Mango, Okaidi, Springfild, Reflex u Beogradu i Podgorici, potom Hotel Montebay Villa u Buljaricama u Crnoj Gori i Hotel Zepter u Kozarskoj Dubici. 

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker