Jelena Žeželj: Nova ljubav, stari dečko

1
Nakon raskida višegodišnje veze sa učesnikom Velikog brata Manuelom Stojanovićem, voditeljka Ekskluziva Jelena Žeželj ponovo je dozvolila svojoj prvoj pravoj ljubavi, fudbaleru Igoru Kojiću, da se približi njenom srcu.
Foto: Marko Poplašen, privatna arhiva
Foto: Marko Poplašen, privatna arhiva

Voditeljka Ekskluziva Jelena Žeželj (26) i bivši fudbaler, inače učesnik Velikog brata, Manuel Stojanović (26), često su se rastajali i mirili sve dok krajem novembra nisu stavili tačku na svoju trogodišnju romansu.  Upravo taj izraženi emotivni naboj podstaknut sve češćim svađama uticao je na okončanje njihove veze.

- Moj dan se sastoji od toga da odem na posao, trening i potom da što više vremena provedem sa sestričinom Norom. To je mom partneru Manuelu smetalo jer smo sve manje vremena provodili zajedno. On mnogo putuje, a ja sam rastrzana između svojih brojnih obaveza i taj nesklad doveo je do raskida - kaže Žeželjeva koja svoju donedavnu romansu sa Manuelom ne smatra fatalnom.

- Mislim da me sudbinska ljubav tek čeka. Pred kraj veze, Manuel i ja smo se voleli više kao prijatelji. Uvek ću biti tu za njega, ali nije to ljubav od koje mi klecaju kolena. Prestala sam da brojim godine kraj Manuela jer smo se svađali i oko sitnica i oko krupnih stvari. Na mnogim poljima razilaze nam se putevi, razmišljamo drugačije i ne možemo da funkcionišemo zajedno - dodaje voditeljka Ekskluziva i demantuje napise o tome da je bila verena za Stojanovića kog je upoznala prilikom jednog noćnog izlaska.

- U više navrata prolazio je kraj mene, dok mi konačno nije prišao i predstavio se. Tako smo započeli komunikaciju. Baš se mnogo trudio - smeje se Jelena Žeželj koja prema bivšem dragom trenutno gaji samo prijateljske emocije.

- Manuel je osoba za koju bih kao prijatelj sve uradila. Šta god da mu zatreba, tu sam i u pet ujutro. Poštujem njega i njegovu predivnu porodicu i uvek ćemo negovati korektan odnos - dodaje zgodna voditeljka kojoj, iako mnogo vremena provodi sa sestričinom Norom,  još nije proradio majčinski instinkt.

- Volela bih da se ostvarim u ulozi supruge i majke jer sam uz Noru naučila kako bi trebalo raditi neke stvari, ali za to je potreban pravi muškarac - iskreno će Jelena koja se prema našim saznanjima pomirila sa fudbalerom Igorom Kojićem (26), sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe.

- Igor Kojić bio je moja prva prava ljubav. Raskinuli smo pre pet godina i tačno je  a smo obnovili kontakt. Ponovo sam mu dozvolila da se približi mom srcu, ali videćemo u kom pravcu će to ići - kaže za Story Jelena kojoj predstojeći praznici donose i tužna sećanja na saobraćajnu nesreću koja se dogodila na putu Obrenovac - Šabac, a u kojoj su krajem decembra 2007. godine poginuli bivši učesnici serijala Veliki brat Zorica Lazić (24), Elmir Kuduzović (26) i Stevan Zečević (24). Zečević se u tom periodu zabavljao upravo sa Jelenom Žeželj, dotadašnjom sustanarkom iz pomenutog rijalitija.

- Pošto se to desilo u petak, od tada svakog petka u nedelji postim. I dalje mi je teško zbog njih iako smo se kratko znali. Ostavili su dubok trag u mojim mislima i osećanjima i kako se približava Nova godina, sve češće razmišljam i o njihovim unesrećenim porodicama - setno se priseća Jelena koja je te kobne decembarske noći, pre tačno šest godina, pukom srećom izbegla vožnju u četvorotočkašu smrti.

- Nakon emisije krenuli smo svi zajedno za Loznicu. Ostavila sam stvari u automobilu u kom su kasnije stradali Stevan, Zorica i Elmir, ali me je Tanja, takođe učesnica Velikog brata, zamolila da pređem u drugo vozilo. Bukvalno me je molila da krenem s njom i pristala sam. Stvari su mi ostale u kolima u kojima je pomenuta trojka nažalost nastradala - zaključuje drhtavim glasom devojka koja je svojim prepoznatljivim osmehom donedavno krasila i vremensku prognozu u jutarnjem magazinu Tačno 9 na TV Prva. 

Piše: Vladimir Petković

makonda-tracker