Madona: Dotrajali boy-toy

0
Neprikosnovena kraljica popa i jedna od najuticajnijih ličnosti iz sveta šou-biznisa, Madona, raskinula je vezu sa trideset godina mlađim plesačem Brahimom Zaibatom, za šta se kao jedan od razloga navode prenatrpani poslovni rasporedi bivših partnera.
Madona. Foto: Guliver
Madona. Foto: Guliver

Iako je u savremenom svetu trenutno u modi da poznate, uticajne, iskusne, ali i dominantne žene započinju romansu sa dosta mlađim muškarcima, izgleda da nijednoj od njih ne polazi za rukom da tu vezu sačuva i održi. To nije uspela ni Madona (55) koja je pre samo nekoliko dana raskinula svoju trogodišnju vezu sa čak trideset godina mlađim francuskom plesačem Brahimom Zaibatom (25).

Madonini fanovi tvrde da je to potpuno očekivano i ništa iznenađujuće, a ikona popa odlučila je da stavi tačku na svoju vezu u trenutku kada je pomislila da mladi Brahim iskorišćava slavu koju je dobio uz njenu ljubav. Plesač je u jednom intervjuu otkrio kako mu iskustvo njegove starije partnerke prija, te da je uz nju proširio svoje vidike, kao i da je ona zaslužna za njegov brz napredak u profesionalnoj karijeri.

- Bilo bi mi potrebno dosta vremena da vam ispričam čemu me je ona sve naučila. Iako sam ja uglavnom u Parizu a ona u Njujorku i dalje me svakim danom obogaćuje znanjem. Evoluirao sam i profesionalno i intelektualno, a sve to zahvaljujući mojoj divnoj devojci. Po prirodi sam radoznao, a Madona je puna znanja, tako da ne možete ni da zamislite koliko sam se razvio kao ličnost. Na primer, ona me je naterala da gledam stare francuske filmove za koje nisam ni znao da postoje - pričao je pre samo nekoliko meseci Brahim koji je Madonu upoznao 2010. godine na lansiranju modne kolekcije pevačicine ćerke Lurd (17). Ubrzo nakon početka romanse, on je bio angažovan kao jedan od Madoninih pratećih igrača, a učestvovao je i na njenoj velikoj turneji MDNA 2013. godine, koja je doprinela tome da kraljica popa ove godine bude proglašena najplaćenijom pevačicom na Forbsovoj listi. Međutim, pre samo mesec dana, Madonina popularnost počela je da mu smeta. Priznao je kako više ne želi da bude Mr. Madona i da mu život u njenoj senci predstavlja teret.

- Nekada mi je teško da razaznam žele li ljudi da vide mene ili nju - izjavio je Brahim u oktobru insinuirajući na činjenicu da u njihovoj romansi ne cvetaju ruže. Kako prenose strani mediji, ova veza od letos je u stagnaciji, a zbog prenatrpanog rasporeda, prestali su i da se zajedno pojavljuju u javnosti.

Kako su oboje priznali, nemogućnost da usaglase privatni i poslovni život u njihovom slučaju bila je presudna za okončanje romanse. Pevačica koja je zakoračila u šestu deceniju, većinu vremena provodila je u Njujorku, dok je Brahim nedavno potpisao ugovor za francusku verziju šou-programa Ples sa zvezdama u Parizu, gde je stekao nova poznanstva. Sada umesto fotografija sa Madonom, mladi plesač po društvenim mrežama kači fotografije sa Ketri Pačet, svojom partnerkom iz rijalitija, čime je svojoj dojučerašnjoj partnerki stavio do znanja kako je odlučio da dalje nastavi sam, što je potvrdio i izvor blizak ovom plesaču.

- Brahim sada ima veće samopouzdanje i nije više Madonin mali dečak. On želi da stekne internacionalnu slavu samo svojom zaslugom. Pred njim su veliki planovi i namera mu je da što pre skine Madonin pečat sa svog imena. Međutim, čini se da ni drugoj strani ovaj raskid nije teško pao. Madona svakako nije jedna od osoba kojoj će raskid stati na put ličnom zadovoljstvu. Dok se sve više spekuliše kako je Brahim u vezi sa svojom novom partnerkom iz šou-programa, Madona je obnovila prijateljstvo sa svojim bivšim mužem Šonom Penom (53), kome se pridružila na humanitarnom putovanju na Haitiju samo nekoliko dana pre Dana zahvalnosti. Madona je jedna od osoba koja zna šta hoće i čvrsto stoji na zemlji. Iako iza sebe ima ljubavnih romansi gotovo koliko i hitova, ni ovaj emotivni krah nije mogao da je uzdrma. Samo nekoliko sati nakon što je na stranim medijima objavljena vest o raskidu sa Brahimom, Madona je odlučila da večera u jednom skupocenom restoranu u Njujorku, gde je zajedno sa nekolicinom prijatelja i ćerkom Lurd uživala do sitnih sati.

Piše: Jovana Dimitrijević

makonda-tracker