Kameron Dijaz: Devojke, čuvajte vaše stidne dlačice...

0
Poznata holivudska glumica Kameron Dijaz nedavno je objavila knjigu pod nazivom The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body. Ovo štivo bavi se ženskim telom i zdravljem, a u jednom njegovom delu, popularn
Kameron Dijaz, Guliver/Getty images
Kameron Dijaz, Guliver/Getty images

Naime, Kameron Dijaz mladim devojkama i ženama savetuje da zadrže stidne dlake.

- Čujem da danas mlade devojke laserski trajno odstranjuju stidne dlake i to mi zvuči kao suluda ideja. Zauvek? Znam da možda verujete kako ćete isti stil zadržati zauvek, ali nećete. Ideja da su vagine poželjne samo u bezdlakom stanju noviji je fenomen, a svi se trendovi mijenjaju - napisala je.

- Budimo iskreni, baš kao i svaki deo vašeg tela i onaj najintimniji nije imunana gravitaciju. Želite li stvarno da imate bezdlake vagine do kraja života? - zapitala se glumica i nastavila da opisuje pozitivne strane stidnih dlaka.

- To je lična odluka svake žene, ali samo želim da znate - Dame, razmislite o tome da svoje vagine ostavite obučene. Za dvadeset godina i dalje ćete želeti da ih pokažete nekom posebnom i bilo bi dobro da je on ili ona odmotaju kao dar, što i jeste - zaključuje Dijazova.

makonda-tracker