Gvinet Paltrou: Predlog za januarsku detoksikacija

0
Glumica je sa velikim timom koji radi na njenom sajtu o zdravoj ishrani, kao i sa nutricionistom dr Alehandrom Hungerom napravila zdrav januarski meni za detoksikaciju za one koji su zaradili višak kilograma tokom praznika.
Gvinet Paltrou, foto: Getty images
Gvinet Paltrou, foto: Getty images

Gvinet Paltou je jedna od poznatih ličnosti kojoj je veoma stalo da bude u dobroj fizičkoj kondiciji, kao i da bude dobrog zdravlja.

- Vodim računa o svom zdravlju i telu, tako da ni ovog januara to neće biti izuzetak. Zajedno sa svojim timom i stučnjakom Alehandrom Hungerom kreirali smo recepte koji vas neće ostaviti gladnima tokom ovih zimskih meseci – rekla je Gvinet.

Pored toga što je Gvinet napravila zbirku zdravih recepata, takođe je preporučila da se po hladnom vremenu ne hoda bos po kući, da se svakodnevno tušira toplom vodom, da se oblače topla odeća, kao i piju napici koji će svakako ugrejati i prodrmati.

- Detoksikacija tokom zime pružiće vam dodatnu energiju i na taj način ćete poboljšati svoj imunitet. Ne morate da čekate leto da se osećate i izgledate dobro – objasnila je glumica.

Četrdesetjednogodišnja dobitnica Oskara takođe je pomogla za osmišljavanje dijete, trodnevni meni za detoksikaciju organizma, tokom koje se ne jede mleko, gluten, školjke, svi sojini proizvodi, krompir, paradajs, paprika, patlidžan, šećer, alkohol, kofein i sokovi. Po meniju, dobro je početi svaki dan sa čašom limunde zagrejanoj na sobnoj temperature i prirodnim čajem, leblebijama i šargarepom. Za ručak treba pojesti supu, parče pečene piletine sa brokolijem, dok se za grickalice predlažu orasi.

makonda-tracker