Zorana Pavić: Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta!

1
Poznata pevačica preživela je manji infarkt.
Zorana Pavić, Foto: Story press
Zorana Pavić, Foto: Story press

Zorana je  osetila oštre bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku gde je ustanovljeno da ima lakši srčani udar.

- Zorana se već neko vreme bliskim prijateljima žalila na tahikardiju, ali je verovala da nije reč ni o čemu ozbiljnom. Nekoliko dana pred Novu godinu osetila je ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku. Pevačica je odmah smeštena u koronarnu jedinicu i ustanovljeno je da ima lakši srčani udar. Ukazana joj je pomoć i prepisana terapija, a posle nekoliko dana opservacije puštena je na kućno lečenje - rekao je dobro obavešteni izvor, a prenosi Kurir.

Lekari su joj preporučili mirovanje, što joj je voma teško palo jer je u poslednje vreme okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnela sve što ju je snašlo i rešila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.

Zorana je potvrdila da je pre nekoliko dana imala infarkt i da nije zabrinuta za soje zdravlje.

- Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta - rekla je Zorana i dodala da se sada mnogo bolje oseća kao i da se već vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.

makonda-tracker