Bdenje za četrdesetpeti rođendan Mihaela Šumahera

0
Da u nedelju nije stradao na omiljenom skijalištu Meribleu, Mihael Šumahera, danas bi sigurno napravio veliku proslavu za svoj četrdesetpeti rođendan. Ovako, uz njegov bolnički krevet bde supruga, deca i brat Rafael, dok ga ispred bolnice u Grenoblu podržavaju
Mihael Šumaher, foto: Getty images
Mihael Šumaher, foto: Getty images

Da u nedelju nije stradao na omiljenom skijalištu Meribleu, Mihael Šumaher, danas bi sigurno napravio veliku proslavu za svoj četrdesetpeti rođendan. Ovako, uz njegov bolnički krevet bde supruga, deca i brat Rafael, dok ga ispred bolnice u Grenoblu podržavaju njegovi mnogobrojni fanovi.

Obožavaoci sedmostrukog svetskog prvaka u Formuli 1, Mihaela Šumahera odlučili su da održe tiho bdenje kako bi obeleželi njegov četrdesetpeti rođendan, izvestili su iz Ferarija, a prenosi BBC.

Članovi klubova Ferari iz Francuske i Italije okupili su se jutros pred bolnicom u Grenoblu u kojoj leži Šumaher, čija se porodica već zahvalila na njihovoj podršči.

U četvrtak je Šumaherov PR izjavila da je poznati sportista još uvek u komi, da mu je stanje stabilno i da su uz njega sve vreme supruka Korina i deca Džina-Maria i Mik, koji se nadaju da će Mihael uskoro doći svojoj kući.

makonda-tracker