Demi Mur četiri godine mlađa od majke svog novog dečka

0
Kako prenosi Daily Mail, holivudska glumica uživa u društvu svog novog dečka, dvadesetsedmogodišnjeg Sina Fridaja
Demi Mur, foto: Getty images
Demi Mur, foto: Getty images

Demi Mur bubnjara benda Dead Sara poznaje već od maja kada je sa svojom ćerkom dvadesetpetogodišnjom Rumer uživala u njihovoj svirci u Los Anđelesu.

Društvo na odmoru tokom praznika pravi im upravo Rumer sa svojim dečkom Džejsonom Blerom, ali i mnoštvo prijatelja. Novi dečko glumice živi u Malibuu u Kaliforniji, a pažnju na meksičkoj plaži privlačio je svojim brojnim tetovažama. No, poglede prisutnih oduzimala je ovog puta upravo glumica koja je sve zadivila vitkom linijom i pokazala kako je i te kako još u formi, koju održava redovitim odlascima na jogu.

Sinova majka, Katarina samo je četiri godine starija od Demi koja je i službeno slobodna, nakon što je u novembru okončala brakorazvodnu parnicu sa Eštonom Kučerom. Otkako se razvela, povezivali su je sa brojnim muškarcima.

Kao njen ljubavnik spominjao se Peter Morton, vlasnik lanca Hard Rock Cafe-a, ali i njegov tridesetjednogodišnji sin Hari. U maju glumica je bila u vezi sa tridesetogodišnjim lovcem na bisere, Vilom Hanigonom, a povezivali su je i sa dvadesetsedmogodišnjim trgovcem umetničkim delima, Vitom Šnabelom.

makonda-tracker