Razvode se Džastin Timberlejk i Džesika Bil?

1
Spekulacije o raskidu ovog para krenule su pre nekoliko meseci, a nakon što je Džastin viđen na svojim koncertima i mnogim značajnim događajima bez svoje supruge i bez prstena, tračevi su dodatno podgrejani.
Džastin Timberlejk, Džesika Bil, foto: Getty images
Džastin Timberlejk, Džesika Bil, foto: Getty images

Prema magazinu Ok! i američkim sajtovima izgleda da je došao kraj jednoj romansi, koja trajala samo godinu dana. Kako se u magazinu navodi, jedan od razloga razvoda je činjenica da Džastin ne provodi dosta vremena kod kuće, kao i da ne želi još uvek da osnuje porodicu sa njom.

Kako pouzdani izvor za portal Radar Online saznaje, odsustvo Džesike Bil sa žurke nakon Saturday Night Live događaja bio je glavni predmet razgovora među prisutnima.

- Džastin je ponovo došao sam na žurku i ostao do skoro pet sati ujutru. Svi su se pitali zašto Džesika nije prisutna…Ona nije bila sa njim ni na njegovoj probi u petak uveče, što je takođe bilo neuobičajeno. Džastin nije flertovao sa drugim devojkama, ali se u vazduhu osećalo da nešto nije u redu. Bukvalno, svi su pričalo o razvodu Džastina i Džestike – rekao je izvor.  

Ovo nije prvi izveštaj u kome se tvrdi da se par definitivno razlazi. Prošle nedelje u novinama International Design Times pisalo se da je Džastin viđen bez svoje brume u javnosti.

makonda-tracker