Karmen Elektra u novogodišnjem seksi izdanju

0
Lepotica je na društvenim mrežama svojim obožavaocima dala savet za Novu godinu
Karmen Elektra, foto: Instagram
Karmen Elektra, foto: Instagram

Četrdesetjednogodišnja glumica i bivši model, Karmen Elektra, na društvenim mrežama svojim prijateljima i obožavaocima poručila je da treba uživati u životu svaki dan, punim plućima.

- Dragi moji, život je prekratak, treba kršiti pravila, praštati prijateljima i bližnjima, ljubiti sporo, voleti iskreno, neprestalno se smejati i ono što je najvažnije, nikada ne treba žaliti za učinjenim – porućila je Karmen.

Zanosna Karmen nedavno je priznala da nigde ne putuje bez svojih pasa, malene Roksi i Dejsi, a upravo je njima prvima i poželela najbolje za Božić. Na Instagramu je otkrila kako ih je sredila za svoj omiljeni praznik.

- On su moje princeze, prijateljice, malene saputnice. Kako sebe sređujem, tako vodim i računa i kako one izgledaju. To mi nije teško, šta više, uživam u tome – nastavile je Karmen i dodala kako tokom decembra najviše voli da peče kolače i da poziva svoje prijatelje na večere i druženja.

- Moji prijatelji znaju da nisam vrsna kuvarica, ali u decembru me obuzme neko čudo i mogu po celi dan da mesim kolače. Nekada mi uspeju, nekada nemam sreće, ali to i nije važno. Uvek možemo da naručimo dostavu, a moji prijatelji u moj dom nikada ne dolaze bez boce finog vina, tako da nam veće nikada ne može da propadne – zaključila je lepotica. 

makonda-tracker