Kloi Kardašijan: Majka je htela da idem na plastičnu operaciju sa 9 godina

0
Izgleda da je majka i menadžer poznate rijaliti porodice oduvek bila nemilosrdna prema svojoj deci uprkos majčinskoj ljubavi kojom ih je obasipala
Kloi Kardašijan; foto: Guliver/Getty images
Kloi Kardašijan; foto: Guliver/Getty images

Kris Džener prošla je nekoliko plastičnih operacija, što se moglo i videti u rijalitiju Keeping Up With The Kardashians, ali čini se da svoja nezadovoljstva reflektuje i na decu.

Kloi Kardašijan (29) otkrila je u intervjuu za britanski Cosmopolitan kako je Kris želela da je vodi na operaciju nosa dok je imala devet godina.

- Kad sam imala godina čula sam mamu kako govori svojoj prijateljici da bi trebalo da odem na operaciju nosa. Bila sam šokirana! Nisam ni pomišljala na to - otkrila je Kloi.

Međutim njena majka nije jedina koja je vršila pritisak na nju po tom pitanju priznala je Kloi i dodala kako nikad nije popustila pod pritiskom okoline i da je ponosna na sebe što se nije podvrgla operaciji.

- Srećna sam što to nikad nisam uradil. Ponosna sam što sam smršala kada sam htela i nikad se nisam podvrgla operaciji. Nisam protiv toga, jednog dana verovatno ću to uraditi, ali će biti pod mojim uslovima - rekl je Kloi.

U međuvremenu, Kloi je još uvek pogođena razvodom od košarkaša Lamara Odoma.

makonda-tracker