Interesovanje za ovaj nastup ne prestaje, a među prisutnima će se naći i ljudi koji dolaze čak iz Australije, Amerike, Francuske, Nemačke, Holandije, Švedske, Austrije, Švajcarske, Rumunije, Bugarske, a veliki broj ljudi dolazi iz bivših jugoslovenskih republika - Slovenije, Hrvatske, Bosne...
Kada je reč o samom dočeku 31. decembra i repriza 1. januara, razlike nema niti u kvalitetu menija, niti u kvalitetu muzičke ponude. Brena za doček peva sa Harijem, a za reprizu sa Milicom Pavlović i Petrom Mitićem.
Kao vrstan poznavalac gastronomskih tajni, Brenin suprug Boba Živojinović se sa proslavljenim šefom kuhinje Jovicom Neškovićem, lično uverio da sve teče po planu i da se uveliko radi na pripremi novogodišnjeg menija.
Za veče dočeka i reprize, za hranu će biti zaduženo ukupno 65 kuvara, koji već 10 dana rade na probama jela, koja su planirana da budu servirana za novogodišnju gala večeru u hotelu Crowne Plaza.
Raritet ovog dočeka je što su organizatori izašli u susret roditeljima koji dolaze sa decom. Naime, dok se roditelji budu zabavljali uz muzički program dva dana, deci će na raspolaganju biti tri animatora, a u ponoć razume se i Deda Mraz.