Željko Joksimović u Kruševcu za Novu godinu

0
Za predstojeći doček 2014. godine popularni pevač zapevaće na gradskom trgu u Kruševcu, a već sutradan, 1. januara održaće koncert na Trgu u u Budvi
Željko Joksimović; foto: Mića Jović
Željko Joksimović; foto: Mića Jović

Na Trgu u Kruševcu uz najlepše kompozicije Željka Joksimovića i obezbeđenu kuvanu rakiju, vino, čaj i naravno velelepni vatromet u ponoć održaće se koncert za sve prisutne.

- Radujem se dočeku Nove godine u Kruševcu i novogodišnjem nastupu sa pesmama za sve generacije. Verujem i znam da će Kruševljani napraviti fantastičnu atmosferu, a da ćemo zajedničkim dobrim emocijama uspeti da prve sate prvog dana nove godine pamtimo još dugo vremena u godini pred nama - kaže Joksimović.

Organizator večeri, gradska uprava, garantuje dobru zabavu na ulicama Kruševca, svečano osvetljenje i organizaciju večeri za pamćenje. Najlepše želje u ponoć, osim Željka Joksimovića, prisutnima će poželeti i najbolji učenici osnovnih i srednjih škola u ovom gradu.

Prvog januarskog dana već tradicionalno na Trgu u Budvi, Željko Joksimović nastupiće zajedno sa muzičkim asovima iz Srbije.

makonda-tracker