Vanja Udovičić: Izmišljena veridba

13
Uprkos tvrdnjama Lare Bajčetić, članice grupe Models, kako su ona i Vanja Udovičić u vezi koju su nedavno krunisali veridbom, vaterpolista ističe da je navodna romansa samo plod njene mašte
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Iako svoju privatnost nikada nije izlagao javnosti, srpski vaterpolista i igrač italijanskog kluba Pro reko, Vanja Udovičić, nedavno se našao na meti tabloida kada je njegova navodna devojka Lara Bajčetić izjavila kako su njih dvoje svoju vezu krunisali veridbom. Međutim, članica najnovije postave grupe Models i devojka sa poslednje naslovnice magazina Playboy, po rečima popularnog sportiste, daleko je od statusa njegove buduće supruge. Po svemu sudeći, ovim tvrdnjama da njih dvoje uživaju u skladnoj vezi, želela je samo da poznati vaterpolista na nju obrati pažnju prilikom jedne od sledećih poseta Beogradu. Lara je, kako je posvedočila za jedan domaći tabloid, otkrivanjem svog partnera želela da se zaštiti od udvaranja repera Dalibora Andonova Grua, koji je na sve načine pokušavao da je osvoji.

- Tačno je da me Gru muva i smara, ali ne znam odakle mu ideja da bih bila s njim. Čudi me da ne zna kako sam u srećnoj vezi sa Vanjom Udovičićem i da smo se pre nepunih mesec dana verili na Hvaru. Sve i da nisam zauzeta, ne bih se upuštala u bilo kakvu vezu sa oženjenim muškarcem – rekla je Lara koja je svojom izjavom uspela jedino da nasmeje Udovičića koji je odavno navikao na neobične načine udvaranja njegovih nasrtljivih obožavateljki.

- Mislim da je svaki komentar i demanti na glupost - još veća glupost i zato ne želim da komentarišem trivijalne fikcije pomenute osobe - rekao je u kratkom telefonskom razgovoru za Story zgodni vaterpolista, u čiji ljubavni život mediji nikada nisu imali uvid niti su se njegove emotivne partnerke javno hvalile da su s njim u vezi, što dodatno dovodi pod sumnju reči Lare Bajčetić koja je u nekoliko navrata nedvosmisleno izjavila kako je ona zapravo Vanjina devojka i verenica. Ali, budući da i u Italiji, Vanja podjednako izaziva pažnju medija baš kao i u Srbiji, pojedinim pripadnicama lepšeg pola očigledno ne preostaje ništa drugo, osim da maštaju o zagrljaju markantnog Udovičića koji za sada ne razmišlja o tome kako bi uskoro trebalo da se skrasi i uplovi u bračne vode.

Vanja je u poslednje vreme prevashodno posvećen svojoj karijeri. Pored nastupa u finalu italijanskog nacionalnog prvenstva, nastupiće i u Fajnal foru Evrolige, a uskoro kao kapiten srpske vaterpolo reprezentacije otpočinje pripreme za finale Svetske vaterpolo lige, ali i Svetsko prvenstvo koje se na leto održava u Rimu.  

Nikola Rumenić

makonda-tracker