Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Venčanje na čekanju

0
Zaljubljeni verenici Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović ne žure kada je reč o organizaciji i terminu planiranog venčanja, već beskrajno uživaju jedno u drugom i svojoj opijenosti od emocija koje osećaju.
Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović. Foto: Story press
Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović. Foto: Story press

Pevačica Nataša Bekvalac (33) ovih dana promoviše novi singl Bolesno te volim, a u slavu prvih pozitivnih reakcija na tu pesmu izašla je u provod sa svojim verenikom Vladimirom Vuksanovićem (25). Odabrali su splav Dragstor play čiji je suvlasnik upravo Vuksanović.

- Prenela je zarazu iz pesme Bolesno te volim i na mene – smeje se na početku razgovora Vladimir na čijem splavu je te večeri nastupao hrvatski sastav Nipple People.

- Njihova pesma Čarobna jutra bila je aktuelna kada smo se upoznali. Uz tu numeru i sastav Nipple People na Dragstor playu za vikend smo proslavili naše upoznavanje – kaže popularni maneken koji je strasno grlio i ljubio svoju voljenu tokom provoda. Ni njegova nežnija polovina nije krila zadovoljstvo zbog spokoja koji oseća u ljubavnom životu, ali i zbog radosti koju je u njen život doneo uspeh nove pesme.

- U muzici nema pravila, ne volim da je svrstavam u žanrove i da je nazivam određenim pravcima. Super je kada imate saradnike koji vas dobro poznaju. Kako pratim neku svoju životnu fazu, to se čuje i kroz moju muziku. Sviđa mi se da menjam, sazrevam i odrastam, a svaka promena je dobrodošla – zadovoljno kaže slavna pevačica koja ne krije da ludo voli svog partnera, baš kao što kažu i stihovi njene pesme.

- Svaka žena je u ljubavi luda, ako iskreno i intenzivno voli, onda je to neko bolesno stanje. Ljubav i jeste bolesno stanje – kroz smeh će zgodna Novosađanka koja ne želi da demantuje priče da je zarad mršavosti ugradila balon u želudac.

- Ne pitajte žene o tim stvarima – kratko poručuje Panonska barbika tvrdeći da je zarad lepote spremna da podnese iste žrtve kao i bilo koja druga dama. Sa balonom u želucu ili bez njega, ćerka fudbalskog trenera Dragoljuba Bekvalca koja je skratila kosu i promenila njenu boju, trenutno izgleda savršeno pa bi joj sigurno lepo pristajala i venčana haljina.

- Nismo još sigurni kada i gde ćemo se venčati. Kao što sam je spontano zaprosio, takvo će nam biti i venčanje. To se, međutim, svakako neće desiti tokom zimskih meseci. Čekamo neke lepše dane, a vremena ima dovoljno – ističe Vladimir Vuksanović koji je svoju devojku zaprosio na njen rođendan, 25. septembra 2013. na Formenteri.

- Ne pitam se ja ništa o tome, pita se neko drugi, ja sam već rekla da – zaključuje uz osmeh mama sedmogodišnje Hane Ikodinović koja uveliko niže prve školske uspehe.

 

Piše: Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker