Željko Samardžić sutra u jutarnjem programu Žarka Stepanova

0
Ovog pretprazničnog petka, u IMLEK Jutru uz Žarka Stepanova na Naxi radiju prvu kafu slušaoci će imati priliku da piju uz osvedočenog šmekera i romantika, Željka Samardžića.
Žarko Stepanov i Željko Samardžić, foto: Promo
Žarko Stepanov i Željko Samardžić, foto: Promo

Iako je već duže od dvadeset godina Beograđanin, Željko se uvek rado seti svog rodnog Mostara o kom ima samo lepe priče.

- Puno ljudi mi je reklo: nisam bio u Mostaru ali ga mnogo volim. Mostar je grad pesnika, glumaca, sportista...to je grad ljubavi. Makar je bio. Nedavno me je jedan čovek pitao da li imam nameru da se vraćam u Mostar, ja sam mu odgovorio: kad se vrati ljubav, eto i mene. Mislim da to ide jako sporo i da ide nekako na mala vrata. Možda zato što sam tamo živeo dok sam bio mlad ali ja zaista imam divne uspomene na moj rodni grad. Njega je krasio ne samo taj predivni stari-novi most, već i taj specifični šeretski duh, grad je imao svoje liske, ljude koji su znali da na jedan lep način kroz određene viceve daju taj šeretski utisak - priča Željko.

Poznat po svojim osmomartovskim koncertima u Kombank Areni, Željko kaže da će iduće godine za taj dan prirediti jedno iznenađenje svojim obožavateljkama ali, kako kaže, o tome će pričati na vreme. O omiljenim sevdalinkama ali i ljubavi prema deci i unucima, Željko će pričati ovog petka, od 7 – 10 časova, na 96,9 MHz.

makonda-tracker