Sara Jovanović: Priželjkivala sam zahtevan pevački zadatak

1
Uoči finala emisije Tvoje lice zvuči poznato, takmičari se već uveliko spremaju da zablistaju na sceni, a bivša učesnica Prvog glasa Srbije izvodiće nastup Leone Luis
Sara Jovanović; foto: Andreja Damjanović
Sara Jovanović; foto: Andreja Damjanović

Devojka koja je ušla u finale emisije Prvi glas Srbije, a sada i u finale emisije Tvoje lice zvuči poznato, mlada Sara Jovanović otpočela pripremame za izvođenje numere Bleeding Love koja je proslavila britansku pobednicu X faktora Leonu Luis.

-  Možda će ovo biti najzahtevniji pevački zadatak do sada i to sam upravo i priželjkivala. Drago mi je što ću raditi Leonu Luis. Scena će biti upečatljiva dok budem izvodila njen prvi hit Bleeding Love. Nadam se da će se svi lepo zabaviti i uživati i da će sve proći dobro, pošto nije poenta ko će pobediti, već da pomognemo nekome - kaže Sara za Story.rs i dodaje da iako će biti zahtevno otpevati Leonin snažni vokal, sa koreografijom neće imati prevelike muke.

- Već su počele pevačke pripreme sa Marijom Mihajlović, a kada je reč o koreografiji, neće biti pretarano zahtevna, ali će biti plesači oko mene.

 

Vladimir Petković

makonda-tracker