Marko Kon u humanitarnoj akciji za Dušana Travicu

0
U novosadskom klubu Muzej na Petrovaradinskoj tvrđavi uz pomoć VIP ličnosti, nastavile su se humanitarne akcije ovog puta za DušanaTravicu , studenta FTN u NS koji je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Sjedinjenim Američkim Državama
Beba Dragić i Marko Kon; foto: Darko Milosavljević
Beba Dragić i Marko Kon; foto: Darko Milosavljević

U klubu Muzej u Novim Sadu, svoj doprinos humanitarnoj akciji, dala je Beba Dragić, glavni urednik magazina Story i Marko Kon, poznati muzičar. Oni su svojim prisustvom pokušali da probude svest kod posetilaca kluba, da budu humani i doniraju određene svote za pomoć Dušanu Travici koji je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Sjedinjenim Američkim Državama i nalazi se u veoma teškom stanju. Troškovi lečenja do sad prelaze 500.000 dolara i kraj lečenja se ni ne nazire.

Dusan Travica rođen 21.06.1989, nedavno je doživeo nesreću u SAD-u sa još 2 studenta iz Kule. Pre dvadesetak dana prebačen je u Regency Hospital u Mineapolisu gde će se sprovesti rana rehabilitacija koja će omogućiti samostalno disanje, redovnu ishranu i unos tečnosti. Ruke minimalno može da pokreće, dok u nogama još uvek nema pokretljivosti. Bolnički troškovi konstantno rastu - roditelji više ne znaju tačnan iznos, a troškovi su pre prebacivanja u navedenu bolnicu bili 469.000 dolara.

makonda-tracker