Poznati na otvaranju koncept stora Bojane Rajić (FOTO)

Glamuroznom žurkom u prestoničkom restoranu Šeher Bojana Rajić sinoć je proslavila početak rada svog koncept stora Pearls&Trash
0
1 / 17 Foto: Story Press

Domaćica Bojana Rajić tokom cele večeri nazdravljala je sa gostima, družila se sa predstavnicima medija i uživala u pažnji koju je dobijala. Bivša manekenka predstavila je svoju radnju u kojoj se prodaje isključivo najkvalitetnija italijanska garderoba, a Beograđani će uskoro moći da kupe i komade koje je Bojana sama dizajnirala.

- Zaista sam presrećna. Dugo sam želela da otvorim radnju i konačno sam taj san ostvarila. Nadam se da je ovo samo prva u nizu Pearls&Trash prodavnica. Dugujem veliku zahvalnost Sonji i Nikoli Lazetić na podršci koju su mi pružili, ali i mom ubitačnom timu koji je potrudio da slavlje bude ovako uspešno. Da nije ljudi oko mene ništa ne bi bilo moguće jer sam po prirodi prilično neodgovorna - kaže Bojana.

Bojaninom partiju prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti, među kojima su Elena Karaman Karić, Boško Jakovljević, Tatjana Vojtehovski, Gordana i Danijela Karić, dizajneri Ines Janković, Melina Džinović, Darko Kostić i Mihano Momosa, Tijana Dapčević, Vuk Brajović, Marija Lazić, Marina Visković, Dajana Jakšić i mnogi drugi. Na žurku je došla i Bojanina majka Desa koja je istakla da je ponosna na uspeh svoje ćerke.

makonda-tracker