Marko Jarić i Adrijana Lima: Slatko iščekivanje

0
Košarkaši as Marko Jarić i njegova supruga, brazilska manekenka Adrijana Lima, bili su iznenađeni kada su svetski mediji objavili da njih dvoje čekaju bebu, ali takođe nisu želeli ni da demantuju tu vest
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Osim romantične svadbene proslave koju bi trebalo da organizuju ove godine, naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić i jedna od najlepših manekenki današnjice, Adrijana Lima, zaštitno lice Victoria Secreta, prema pisanju svetskih časopisa, imaće još jedan razlog za slavlje jer će, navodno, uskoro postati roditelji. Povod za spekulacije o trudnoći brazilske lepotice bilo je njeno pojavljivanje na promociji parfema i kozmetičke linije za negu kože poznatog brenda Noar koja je održana pre dve nedelje u Njujorku. Dvadesetsedmogodišnji top-model na ovaj prestižni događaj došla je obučena kao moderna Kleopatra, a prema navodima američkih magazina, ispod lepršave bež haljine mogao se videti njen napupeli stomačić. Ipak, bračni par Jarić-Lima nije želeo da se oglašava tim povodom, a samo za magazin Story, košarkaš NBA tima Minesota Timbervulvs otkriva da su on i njegova supruga bili iznenađeni zbog objavljivanja vesti kako će postati roditelji.

- Ta vest je još na nivou spekulacija, tako da za sada ne mogu ni da je potvrdim, a ni demantujem. Kada za to bude došlo vreme, mi ćemo izdati zvanično saopštenje – rekao je Marko koji je do pre desetak dana boravio u Beogradu gde je posetio prvi ATP turnir u našoj zemlji Serbia Open, a kako se pisalo, bivši reprezentativac takođe je gledao lokacije za svadbu koju bi njih dvoje trebalo da organizuju u našoj prestonici.

Svoju dvogodišnju nežnu romansu, poznati sportista i njegova supruga krunisali su najpre veridbom 13. juna 2008. godine upravo na njen rođendan. Donedavno najpoželjniji srpski neženja, tada je poklonio dijamantski prsten svojoj lepoj devojci, koji je ona prvi put javno pokazala na tradicionalnoj dodeli nagrada američke televizije ESPN. Zaljubljeni par je potom na Dan zaljubljenih ove godine iznenadio čitavu svetsku javnost jer su njih dvoje tajno izgovorili sudbonosno da u Džekson Holu, poznatom skijalištu u američkoj državi Vajoming. Njihovo venčanje bilo je skromno, a o pojedinostima te intimne ceremonije, popularni supružnici rešili su da ne govore.

Budući da su Adrijana i Marko veoma privrženi svojim porodicama, ovog leta planiraju da organizuju dva skromna venčanja, u našoj prestonici i Brazilu, na kojima će biti njihovi najbliži prijatelji i članovi familije.

Od samog početka njihove veze, Jarić i njegova zgodna supruga u svim intervjuima isticali su da su konačno pronašli ljubav svog života i kako su spremni da ostare zajedno. Oboje su, takođe, navodili da im je porodica prioritet i da žarko žele da se ostvare kao roditelji. U skladu s tim, oni su pre više od godinu dana počeli da žive zajedno i to u luksuznom stanu u Njujorku, a uspešni košarkaš bio je jedini momak koji je još pre veridbe prespavao u domu Adrijaninih roditelja. I Markovi mama i tata imali su priliku da upoznaju njegovu devojku pa je Srećko Jarić nakon susreta sa svojom snajkom prošle godine na Hvaru otkrio da je ona veoma otvorena i neposredna osoba i kako nimalo nije uobražena, iako je svetska zvezda. Jedna od najuspešnijih svetskih manekenki uskoro bi prvi put trebalo da dođe u Beograd kada će imati priliku da obiđe rodni grad svog muža, ali i vidi na kojoj lokaciji će se po drugi put zakleti na večnu ljubav.        

Ivana Nikolić

makonda-tracker