Petar Strugar: Budući tata bez komentara

0
Glumac Petar Strugar u nedelju prvog decembra venčao se sa svojom šest godina starijom devojkom i koleginicom Ivanom Nikolić, a srećni par uskoro će se ostvariti i u ulozi roditelja.
Petar Strugar. Foto: Branimir Milovanović
Petar Strugar. Foto: Branimir Milovanović

Prvog dana decembra glumica Ivana Nikolić (31) izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku kolegi i voditelju emisije Tvoje lice zvuči poznato, Petru Strugaru (25), a zaljubljeni par svoje venčanje obeležio je u intimnoj atmosferi u jednom restoranu na Zemunskom keju. Nasmejani i srećni supružnici imali su dvostruki razlog za slavlje jer, osim što su se jedno drugom obećali na večnu ljubav i vernost, za koji mesec postaće roditelji.

Svadba je bila mala i moderna, bez tradicionalnih običaja, tako da je izostala i klasična venčanica pa je pozorišna umetnica za ovu priliku odabrala kratku belu haljinu, dok je mladoženja odenuo klasično odelo. Najuži krug prijatelja i porodice novopečenog para veselio se do ranog jutra, a u jednom trenutku i Ivana je pesmom razgalila goste, pa i budućeg oca svoga deteta. Glumica Beogradskog dramskog pozorišta uzela je Strugarovo prezime, a sada, nakon venčanja, posvećena je iščekivanju prinove koja će na najlepši način upotpuniti njihovu vezu. Zbog obaveza u vezi sa snimanjem emisije Tvoje lice zvuči poznato srećni par na medeni mesec odlazi tek po završetku gledanog

šou-programa.

Inače, Ivana i Petar upoznali su se pre gotovo dve godine u njenom matičnom Beogradskom dramskom pozorištu, a ubrzo je planula i njihova ljubav koja je dodatno utvrđena kada je on radio na predstavi Smrt trgovačkog putnika.  Petra Strugara publika je upoznala je 2010. kao Mošu u serijalu Montevideo, Bog te video, potom su usledile epizode u serijama Budva na pjenu od mora i Žene sa Dedinja, kao i uloga u filmu Mali Budo, koji će premijerno biti prikazan sledeće godine. Na samom početku karijere Petar je delovao kao veliko glumačko osveženje i momak koji je u brojnim intervjuima uvek izlazio u susret svojim fanovima. Premda se činilo da uživa u svojoj koži i novostečenoj popularnosti, glumac se ubrzo promenio, zanemeo za medije i mnogi bi možda rekli, uobrazio se i pre nego što je dotakao zvezdano nebo, za razliku od njegovih brojnih starijih i mnogo uspešnijih kolega kojima ljubaznosti i predusretljivosti u njihovim plodonosnim i višedecenijskim karijerama i dalje ne manjka.

 

Ko je gospođa Strugar?

Pozorište - najdraža kuća

Glumica Ivana Nikolić rođena je 26. aprila 1982. godine u Šapcu, gde je završila i gimnaziju, a glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vlade Jevtovića 2006. godine na klasi sa Viktorom Savićem, Borkom Tomović, Katarinom Marković, Marinom Vodeničar, Đorđem Markovićem, Mihailom Laptoševićem, Janom Milić, Ivanom Đorđevićem… Završila je muzičku školu, svira klavir, odlično peva, a kako kažu njene kolege, bila je jedan od najboljih studenata u generaciji.

Potiče iz lekarske porodice, pa je od najranijeg detinjstva medicina bila nešto o čemu je sanjala. Ipak, već u trećoj godini srednje škole pokušala je da upiše glumu, ali tom prilikom nije imala sreće. To joj je pošlo za rukom iz trećeg puta. Ivana je privatno veliki zaljubljenik u konje, ima svoju ergelu u Šapcu i  čest  je gost hipodroma, a jahanje za nju predstavlja jedan od najlepših sportova. Oni koji je poznaju, opisuju je kao vedru, šarmantnu i elokventnu osobu koja je takođe odlučila da ne komunicira sa medijima, kako oni koji je poznaju tvrde, pod uticajem svog novopečenog supruga.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker