Ivana Đerisilo: Osećam se odlično u trudnoći

0
Odbojkašica Ivana Đerisilo na pragu je šestog meseca blagoslovenog stanja i za nešto više od tri meseca na svet će doneti bebu koja je plod njene skladne veze sa rukometašem Ognjenom Kajganićem s kojim ne planira venčanje.
Ivana Đerisilo. Foto: Miloš Nadaždin
Ivana Đerisilo. Foto: Miloš Nadaždin

Kada je u martu ove godine obelodanjeno da su u vezi, mnogi su bili začuđeni iznenadnim emotivnim spojem odbojkašice Ivane Đerisilo (30) i rukometaša Ognjena Kajganića (37) budući da nikada do tada nisu viđeni čak ni u istom društvu. Iako su oboje sportisti, činilo se da nema drugih dodirnih tačaka koje bi spojile ove sada već ozbiljne ljubavne partnere. Međutim, posle i prvog javnog zajedničkog izlaska u dorćolsku kafanu Kapetanov bunar, više nije bilo sumnje - na sceni je još jedan sportsko-emotivni par poznatih ličnosti! Da je reč o ozbiljnoj romansi govori i ekskluzivna informacija o tome kako je Ivana na pragu šestog meseca trudnoće.

- Osećam se super u trudnoći i svakoj ženi poželela bih isto, ali ipak ne bih dalje detaljisala za medije na tu temu - kaže za Story Ivana koja ne planira da ozvaniči odnos sa svojim partnerom Ognjenom Kajganićem. On je, kako saznajemo, izuzetno brižan prema svojoj voljenoj s kojom je otpočeo zajednički život. Zbog nje neretko osveži i svoje kulinarske sposobnosti, pa veoma vodi računa o tome šta će pripremiti za dnevne obroke, a sprema i svoje omiljeno jelo - kajganu. Ono što ovaj par proživljava uveliko podseća na bračni život pa zato Ivana tvrdi kako nema nameru da se uda ponovo.

- Šta će mi papir? Da mi država potvrdi kako volim nekoga - dodala je kroz osmeh šarmantna odbojkašica koja odlično podnosi trudnoću. Inače, ona je bila u braku baš sa rukometašem, nekadašnjim igračem Crvene zvezde Borisom Stankovićem. Zanimljivo je da Ivana poslednjih meseci, nakon povratka iz turskog Galatasaraja, trenira odbojku upravo za Crvenu zvezdu. Nakon razvoda od Stankovića, otpočela je višegodišnju romansu sa bivšim plivačem Miloradom Čavićem, ali ova veza neslavno je okončana. Otkako joj se dogodila ljubav sa Kajganićem, sva čula usmerila je na uživanje u njihovom skladnom odnosu. Ognjen je nakon braka sa voditeljkom TV Pink Aleksandrom Jeftanović bio u vezi sa njenom koleginicom sa TV Prva Marijom Kilibardom, a potom se šuškalo kako se venčao sa Novosađankom Andrijanom  - Lolom Karan. Oboje su to demantovali jer je ona tada bila u vezi sa rvačem Radetom Petkovićem.

Ivana i Ognjen ostavili su iza sebe prošlost i rešili da dalje krenu zajedničkom stazom ljubavi. Mada je njihova romansa od starta bila skrivena od očiju javnosti, Ivana je u jednoj od prethodnih izjava za medije istakla da ona i Ognjen ništa ne kriju.

- Od početka je sve bilo javno. Ni od koga se nismo krili. Srećni smo u vezi - rekla je Ivana koja će za nešto više od tri meseca postati mama. Budući roditelji uskoro će na pregledu saznati i pol bebe, ali tu informaciju podeliće samo sa najbližim članovima svojih porodica.

Piše: Nikola Rumenić

Foto:

 

makonda-tracker