Milena i Mladen Subašić: Rodio se sin Nikša

0
Glumica Milena Subašić porodila se početkom decembra u GAK-u u Višegradskoj ulici i na svet donela svog prvog naslednika kojem su ona i njen suprug Mladen unapred osmislili ime.
Milena i Mladen Subašić. Foto: Luka Šarac
Milena i Mladen Subašić. Foto: Luka Šarac

Glumica i dizajnerka nakita za glavu, atraktivna Budvanka Milena Subašić (32), porodila se početkom ovog meseca i na svet donela zdravog dečaka teškog oko tri kilograma i sto pedeset grama i dugačkog 50 centimetara. Zvezda serije Budva na pjenu od mora porodila se prirodnim putem u GAK-u u Višegradskoj ulici, a ona i njen suprug, politikolog Mladen Subašić (28) dečaku su, kako je i bilo planirano, dali ime Nikša. Porođaj je protekao bez problema i mama i beba se osećaju odlično. A dok se u domu njenog muža polako sprema slava Sveti Nikola na kojoj će rodbina prvi put videti bebu, Milena se užurbano priprema da napusti porodilište i ode u svoj topli dom u naselju Braća Jerković gde je njen muž jednu sobu već opremio u plavim tonovima za sina.

Prema prvim procenama, dečak podjednako liči na tatu i mamu koja je postala gospođa Subašić na ceremoniji sklapanja građanskog braka upriličenoj 30. maja. Mladenci su se venčali u Opštini Voždovac do koje su se probili po jakoj kiši i gradu koji se prolomio nad Beogradom oko podneva, a planiraju i veliko crkveno venčanje. Odmah nakon što su se jedno drugom zavetovali na večnu vernost, otputovali su na medeni mesec koji su proveli na proputovanju po Evropi. Beba je bila logičan sled njihove veze i nijednog trenutka nisu prestali da razmišljaju o potomstvu. Zanimljivo je da su Milena i Mladen tačno pre godinu dana u intervjuu za Story predosetili da će ih u 2013. godini obradovati beba.

- Postoji velika šansa da nam se treći član porodice pridruži sledeće godine. Ne volim konstrukciju radimo na bebi, ali mogu da kažem kako uveliko planiramo potomstvo i uživamo jedno u drugom. Roditeljstvo nam je novogodišnja želja pa se nadamo da će nam za godinu dana biti potrebne sanke za bebu i da ćemo svi zajedno uživati u zimskim čarolijama. Preduslov za to je, naravno, da se sve odvija onako kako mi želimo i zamišljamo - predosetili su krajem 2012. ponosni roditelji malenog Nikše.

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker