Grupa Zana organizuje muzički čas

0
Jelena i Zoran Živanović, članovi grupe Zana, u petak će organizovati svirku za prijatelje i novinare
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Jelena i Žika iz grupe Zana odlučili su da u petak u pozorištu Dadov organizuju muzički čas na kome će svojim prijateljima i novinarima predstaviti sve pesme koje do sada nisu imali prilike da sviraju na koncertima.

- U Dadovu ćemo organizovati mučki čas od 45 minuta, za uži krug prijatelja, ljude iz Skupštine grada i novinare, koje želimo da upoznamo sa novom postavom Zane, odnosno sa mladom ekipom muzičara sa kojom krećemo u novu avanturu. Na tom času ćemo promovisati pesme koje Zana nikada nije odsvirala, stare numere koje su bile na albumima, a nisu mogle da postanu hitovi jer je bilo popularnijih.

Poslednjih nekoliko godina sve više se spekuliše oko velikog koncerta grupe Zana na kome će se pojaviti sve dosadašnje pevačice, Zana Nimani, Nataša Gajević i Nataša Živanović, ali i aktuelni vokal Jelena Živanović.

- Ljudi su pogrešno shvatili jednu moju izjavu. Rekao sam da želim da na koncertu budu sve pevačice, ali to nisam potvrdio. U konatku sam sa Zanom Nimani, ali i obema Natašama. Voleli bi smo da sa njima organizujemo veliku ex YU turneju u Sarajevu (Skenderija), Zagrebu (Ledena dvorana), Skoplju (Univerzal hala) i u Beogradskoj areni – rekao je Žika i dodao da je to još u fazi planiranja, jer zamisao zavisi od poslovnih obaveza svih članova grupe.

Ksenija Konić

makonda-tracker