Miloš i Mirjana Krasić: Druga beba stiže za pola godine

0
Nakon što su se u junu ove godine venčali u manastiru Hopovo gde su krstili i trogodišnju ćerku Milu, supružnicima Mirjani i Milošu Krasiću počela je da se ispunjava najveća želja da ponovo postanu roditelji.
Mirjana i Miloš Krasić. Foto: Studio Color 24
Mirjana i Miloš Krasić. Foto: Studio Color 24

Nakon što su se u junu 2013, četiri i po godine posle sklapanja građanskog braka, venčali i u manastiru Hopovo gde su krstili dvoipogodišnju ćerku Milu, fudbaler Miloš Krasić (29) i njegova izabranica Mirjana (30) priželjkivali su da se po drugi put ostvare kao roditelji. Želja je počela da im se ostvaruje pre tri meseca kada su saznali da je lepša polovina ovog emotivnog dvojca ponovo u blagoslovenom stanju. Kako sada stvari stoje, Mirjana će se poroditi u Novom Sadu, a sve dok joj to njeno stanje bude dozvoljavalo, biće na relaciji Novi Sad - Bastija jer u ovom korzikanskom gradu njen suprug niže fudbalske bravure u jednoj od najboljih sezona do sada. Budući da je još reč o ranoj trudnoći, par trenutno ne želi da komentariše naša saznanja, ali ne tako davno, u razgovoru za naš list, nisu skrivali svoju najveću želju da ćerki Mili uskoro podare društvo.

- Mnogo bismo voleli da nam se sada dogodi i proširenje porodice. Jedva čekamo da dobijemo drugo dete jer bi nam to upotpunilo porodičnu sreću - rekli su partneri čiji bi skladan brak mnogima mogao da posluži za primer u današnjem vremenu u kom odnosi lako pucaju. Spekulacije o trudnoći Mirjane Krasić bile su nedavno tema i na društvenoj mreži Instagram nakon što je ona postavila fotografiju sa zaobljenim stomačićem, ali tada niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi da je ona zaista trudna. Popularni par otkrio je bliskim prijateljima kako im je svejedno kog će pola biti njihova beba te da im je važno samo da bude živa i zdrava. Čestitke već stižu i od kumova, a Krasići će, kako saznajemo, pred Novu godinu u svom novosadskom domu upriličiti i porodično slavlje kako bi obeležili pet godina građanskog braka i dolazak još jedne prinove.

- Stalno smo odlagali crkveno venčanje jer nismo mogli da uskladimo vreme zbog Miloševih obaveza, ali presrećna sam što smo krstili ćerku i  venčali se u manastiru. Mili je kumovala moja drugarica Ana Živković iz Smedereva s kojom smo porodično izuzetno bliski. Miloša je venčao njegov prijatelj i kolega Milan - Lane Jovanović dok je moja kuma bila modna dizajnerka Ivana Mrđa, supruga fudbalera Dragana Mrđe - otkrila je u junu Mirjana za Story.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker