Irina Šajk: Vrući poljupci za voštanog Ronalda

0
Ruska manekenka, koju je rusko izdanje magazina Maxim proglasio najlepšom Ruskinjom, na Instagramu je objavila sliku na kojoj ljubi voštanu figuru svog dečka, fudbalera Kristijana Ronalda, izloženu u njegovom novootvorenom muzeju.
Irina Šajk, Instagram foto
Irina Šajk, Instagram foto

Portugalski fudbaler, u nedelju je na svom rodnom ostvru, Maderiri otvorio muzej u kojem se nalaze svi njegovi fudbalski trofeji. Kristijano Ronaldo, oduševljeno je pozirao pokraj svoje voštane figure, dok je njegova devojka, Irina Šajk, otišla korak dalje i na Instagram-u objavila fotografiju na kojoj njegovu voštanu figuru obasipa poljupcima.

Fudbaler je izjavio da je muzej dar svim njegovim obožavaocima.

- Ponosan sam, ovo jemoj poseban dan. Ne želim da izdvajam nijedan trofej jer iza svakog stoji posebna priča i za svaki su zaduženi moji bivši i sadašnji suigrači. Nadam se da ću ga do kraja karijere napuniti novim trofejima. Ne možete ništa postići bez žrtve. Moja je tada bila da napustim Madeiru, kada sam imao jedanaest godina, to mi je bilo najteže u karijeri – rekao je Portugalac, koji je postigao tridesettri gola ove sezone.

Ronaldovi znatiželjni susedi stajali su na svojim balkonima kako bi bili svedoci nesvakidašnjem događaju na mirnom ostrvu. Fudbaler je kasnije uslikan sa Irinom u predvorju lokalnog hotela. Par, koji se upoznao 2010. godine na jednom modnom snimanju, smejao se, delovao zaljubljeno i razmenjivao nežnosti

makonda-tracker