Bred Pit slavi 50. rođendan sa porodicom u Australiji

0
Slavni glumac danas slavi 50. rođendan, a umesto velike žurke kakvu su svi očekivali, Bred Pit je odlučio da svoj jubilej proslavi sa suprugom Anđelinom i decom u Australiji.
Bred Pit, foto: Getty images
Bred Pit, foto: Getty images

Pit, koji danas puni 50 godina, nije planirao da pravi veliku žurku, već će rođendan proslaviti sa porodicom u Australiji.

Jedan od najvećih holivudskih zavodnika karijeru je počeo 1978. u TV sapunici Dallas. Svetsku slavu stekao je sredinom 90-ih filmovima Intervju s vampirom i Legenda o jeseni.

Od tada je igrao najrazličitije likove - od novinara, romantičara, antičkih junaka i snagatora pa sve do inteligentnih i šarmantnih lopova.

Nažalost, Oskara još nije dobio, ali utehu pronalazi na bankovnom računu. Pit je težak 200 miliona dolara, a samo za ulogu u filmu Ocean's 11 zaradio je vrtoglavih 30 miliona dolara, kada je postao i najplaćeniji glumac u Hollywoodu.

Pit je dvaput do sada bio proglašen najseksi muškarcem na svetu, a iako je ljubio mnoge holivudske zvezde poput Gvinet Paltrou, s kojom je bio veren, i Dženifer Aniston, s kojom je pet godina bio u braku, Bred se od 2005. pretvorio u porodičnog muškarca i sa sadašnjom partnerkom Anđelinom Džoli odgaja šestoro dece koje naziva svojim najvećim ljubavima.

makonda-tracker