Ko je Rijanin novi dečko?

0
Nakon što je odlučila da konačno zaboravi Krisa Brauna i ostavi iza sebe sve negativne stvari koje su joj se događale u vezi sa njim, slavna pevačica navodno je započela vezu sa još jednim kolegom, reperom ASAP Rockyjem.
Rijana, foto: Getty images
Rijana, foto: Getty images

Kako prenose strani mediji, slavna pevačica odlučila je da definitivno ostavi iza sebe vezu sa reperom Krisom Braunom. Budući da je on već neko vreme u srećnoj vezi, Rijana je rešila da krene svojim putem.  

Naime, prema pisanju američkih medija lepa pevačica sada je u vezi s reperom A$AP Rockyjem, sa kojim je viđena kako uživa u romantičnoj večeri u jednom restoranu, a provod su nastavili u noćnom klubu.

- Dobro su se zabavljali i smejali tokom cele večeri. Nisu se ljubili javno, ali definitivnio su delovali kao da nisu samo prijatelji - otkrio je izvor za američke medije.

Podsećamo, slavna lepotica i njen bivši dečko Kris Braun neko vreme bili su na sudu nakon što ju je on pretukao. Nakon toga su se iznenada pomirili, a ona je u tom periodu tokom gostovanja kod Opre Vinfri zaplakala i otkrila kako je on njena jedina ljubav.

makonda-tracker