Zašto fotošopirati Dženifer Lorens?

0
Iako je već svima poznato da se izgled slavnih zvezda dorađjuje, ova fotošopiranja fotografija sve popularnije glumice izazvala je negativne komentare na internetu.
Dženifer Lorens, foto: Flare
Dženifer Lorens, foto: Flare

Internetom je počela da kruži gif animacija, koja pokazuje da je fotografija dvadesettrogodišnje za naslovnicu časopisa Flare iz 2011. godine fotošopirana, prema portal Huffington Post.

Vidljivo je da je na fotošopiranoj fotografiji glumica mršavija, te da su joj istaknute ključne kosti, a lice je više ispijeno. Nikome nije jasno zbog čega je to učinjeno, jer je Dženifer jedna od retkih glumica koja konstantno naglašava kako je zadovoljna svojim izhledno i da ne želi da se izgladnjuje i muči, kao što to rade mnoge holivudske zvezde.

- Trebalo bi da gladujem kako bi drugi bili srećni? Zašto?  Izgledate kako izgledate i sa tim se treba pomiriti – rekla je Dženifer u jednom intervjuu.

U septembru prošle godine, Dženifer je bila zaštitno lice kuće Dior. Iznenadila se kada je videla svoje fotografije nakon fotošopa.
- O moj Bože. Ja ovo nisam videla. Uopšte ne ličim na sebe. Naravno, to je fotošop, ljudi ne izgledaju tako u stvarnosti – rekla je tom prilikom Dženifer.

Dženifer je jednom prilikom istakla da nije opterećena linijom, te da najrađe doručkuje picu.

- Pre neki dan sam pojela parče pice za doručak, pečena krilca za ručak i zatim ponovo picu za večeru – izjavila je mlada glumica u intervjuu početkom godine i dodala da uveče ne gleda film bez grickanja prženih krompirića.

Dženifer tvrdi da nije na dijeti i da ne poduzima ništa kako bi bila vitka, jer je potpuno zadovoljna svojim izgledom, te se i dalje ne razume zbog čega modni časopisi posežu za fotošopom..

makonda-tracker