Ana Stanić i Dragan Mićanović odmerili snage u odbojci na pesku

Popularna pevačica i slavni glumac nastupili su na egzibicionom meču na Adi ciganliji, kojim je najavljen Vip Beach Masters 2009.
0
1 / 6 Foto: Promo

Vip Beach Masters 2009. čini serija od tri profesionalna muška i ženska turnira u odbojci na pesku koji će se tokom leta održati u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a Novi Sad će biti domaćin i prestižnog evropskog Challenger turnira.

Radi promocije Vip Beach Mastersa, na Adi Ciganliji upriličen je egzibicioni meč između profesionalnih igrača i poznatih ličnosti. Sa jedne strane mreže našli su se Nataša Borki, šampionka Balkana u odbojci na pesku i glumac Dragan Mićanović, a sa druge strane Davor Brčić, odbojkaš na pesku, i pevačica Ana Stanić. Oba para su pokazala zavidno odbojkaško umeće ali i kreirala zabavnu atmosferu karakterističnu za ovaj sport.

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije tako su najavili ovogodišnji Vip Beach Masters turnir, profesionalni šampionat Srbije u odbojci na pesku, koji će se tokom leta igrati u tri grada. Prvi u seriji je turnir u Beogradu, koji se održava od 19. - 21. juna na Adi Ciganliji, a zatim u avgustu slede nadmetanja u Nišu (7-9.) i Novom Sadu (28-30.) gde se igra finale Nacionalnog prvenstva. Tokom ovih turnira 16 muških i 8 ženskih timova koji se kvalifikuju, nadmetaće se za titulu šampiona Srbije u odbojci na pesku.

makonda-tracker