Adil ostao bez angažmana za Novu godinu!

0
Folk Pevač Adil Maksutović neće nastupiti u Central Palasu, odnosno beogradskom Zepter event centru tokom novogodišnje noći kako je to bilo planirano, a umesto njega goste ovog prelepog zdanja zabavljaće Aco Pejović.
Adil Maksutović. Promo foto
Adil Maksutović. Promo foto

Organizatori su odlučili da raskinu ugovor sa pevačem, nakon što je putem medija u javnost dospela informacija prema kojoj je Adil fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu Anu, zadavši joj više udaraca, nakon čega je primljena na Urgentni centar.

Budući da su reakcije javnosti bile poprilično burne, interesovanje za njegov novogodišnji nastup znatno je opalo. Ovo bio je više nego dobar razlog za raskidanje ugovora od strane organizatora, što je i učinjeno i pored insistiranja od strane Maksutovića da nastupi pred Beograđanima.

- Tačno je da smo raskinuli ugovor sa Adilom, kao i to da nam je nanasena velika metrijalna šteta.

Dogovor je postignut sa Acom Pejovićem, i verujemo da u novogodišnjoj noći neće nedostajati zabave i odlične muzike, kaže jedan od organizatora. Inače, po gradu su se već pojavili flajeri i plakati kojima se najavljuje gostovanje Ace Pejovića u Central Palasu, a za nastup vlada veliko interesovanje što se vidi i po odličnoj prodaji karata u prva 24 časa. Informaciju da će se u novogodišnjoj noći družiti sa Beograđanima, potvrdili su i u Pejovićevom menadžemntu.

makonda-tracker