Kloe Kardašijan podnela zahtev za razvod

0
Američki portal TMZ ekskluzivno izveštava da je članica slavne porodice Kardašijan, uprkos svim pokušajima da spase brak, ipak podnela zahtev za razvod braka od košarkaša Lamara Odoma.
Lamar Odom i Kloe Kardašijan, foto: Getty images
Lamar Odom i Kloe Kardašijan, foto: Getty images

Izvori bliski reality zvezdi tvrde kako se kao razlog razvoda navode nepomirljive razlike te kako će procedura biti brza i bez odugovlačenja. Par nema decu pa sigurno neće prolaziti kroz proceduru borbe za starateljstvo.

Podsećamo, Kloe se već duže vreme bori s nezadovoljstvom do kojeg je dovelo ponašanje njenog partnera s kojim je u braku od 2009. godine.

Poslednjih nekoliko meseci mediji su preplavljeni navodima da je Kloe izbacila Lamara iz kuće zbog njegovih problema sa drogom, a uslov za pomirenje bilo je njegovo prijavljivanje u centar za odvikavanje. Osim toga, mediji su prenosili izjave navodnih Lamarovih ljubavnica, koje su govorile o odnosu sa njim.  

Kloe nedavno prestala da nosi verenički prsten, i to u trenutku kada je Lamar napisao rep peesmu u kojoj se hvali da ju je varao, a snimak je objavio portal TMZ.

Prema navodima portala TMZ Kloe je sada konačno predala papire sa zahtevom za razvod, a očekuje se da će brak uskoro i okončati u sudu u Los Anđelesu.

makonda-tracker