Vesna Zmijanac: Željko je mlađi i mora da me sluša

0
Nakon poslednje krize u vezi koju su nedavno izgladili, folk zvezda Vesna Zmijanac otkriva kakav je zaista njen odnos sa građevinskim investitorom Željkom Rstićem, s kojim je u romansi dve i po godine.
Vesna Zmijanac i Željko Ristić. Foto: Marko Poplašen
Vesna Zmijanac i Željko Ristić. Foto: Marko Poplašen

Glasine o raskidu folk zvezde Vesne Zmijanac (55) i građevinskog investitora i biznismena Željka Rstića (41) protekle nedelje postale su sve snažnije. Navodni razlozi njihovog razlaza nisu poznati, ali spekulacije o tome poslednjih dana potkrepljene su time što su na njen nedavni nastup u Lazarevcu došli razdvojeno i tokom večeri nisu progovorili ni reč.

- Istina je da tri od petnaest dana mesečno nas dvoje ne komuniciramo. Nekad je to zbog boje zidova ili veličine lustera u kući. Željko, u stvari, ne ume da se svađa, što mene onda još više nervira – počinje Vesna koja se nakon najnovije krize u vezi ove nedelje opet pomirila sa vlasnikom građevinske kompanije Rstić.

- Recept za uspeh na svim nivoima jeste tolerancija, a ja sam tek pomalo tolerantna. Uostalom, Željko je mlađi i mora da sluša – dodaje plavokosa pevačica i objašnjava šta sve može da stane na put njihovoj vezi.

- Kada sam opremala poslednji stan, rušila i bušila zidove, stalno smo se svađali, mada naše rasprave nikada nisu bile preterano ozbiljne. Nikada nismo prevarili jedno drugo da bi postojao tako veliki problem u našoj vezi. Nas dvoje zaista znamo da se posvađamo oko izbora njegove košulje, kao i kada on od mene zahteva da se našminkam, čak i ako izlazimo na piće. Ukoliko meni naredite da se našminkam, to je isto kao da ste mi stavili prst u oko. To što on voli da sam sređena, mene ne zanima. Ne mogu svaki dan da se mažem, osim kad to moram za magazine, nastupe i TV emisije – priča Vesna čiji karakter nije nimalo sličan Rstićevom.

- Mnogo sam žučnija i temperamentnija od njega i to je za sada rezultiralo samo svađama, ali ne i raskidom. Raskinuli bismo jedino kada bi se, ne daj bože, desila neka prevara – kaže popularna umetnica koja još nije sigurna da li će se udati za Željka.

- Zaista nemamo vremena da razmišljamo o tome – zaključuje Vesna u razgovoru za Story.

Inače, ona i njen dragi u vezi su nešto više od dve i po godine, a on joj je bio najveća podrška i nakon operacije zatezanja lica kojoj se svojevremeno podvrgla na jednoj prestoničkoj klinici. Željko je rodom iz Kosjerića i rođeni je brat Radojice Rstića, pomoćnika gradonačelnika Valjeva. Iz braka sa suprugom Marinom on ima ćerku Magdalenu (5) i sina Uroša (9) koji obožavaju Vesnu. Ipak, da njegov i Vesnin donos nije isti kao na početku zabavljanja, najbolje se vidi iz njene izjave u kojoj je za Story svojevremeno objasnila čime ju je osvojio.

- Davno smo se upoznali, a potom smo se godinu dana samo gledali. Poklekla sam posle dvanaest meseci udvaranja. Bio je veoma uporan, kao krpelj. Željko je pre svega radostan čovek i osvojila me je njegova pozitivnost. Retko kad se sreću takve osobe. On nikada nema problema, iako je stalno zaokupljen brojnim poslovnim obavezama. Jednostavno, bio je dovoljno lud da mi priđe i zaista nam je lepo kada smo zajedno – rekla je tada pevačica ne sluteći da će u međuvremenu razlike u mentalitetima početi da nadvladavaju iskrene emocije koje ih spajaju. Međutim, uprkos čestim svađama, njih dvoje su rešili da na sve načine sačuvaju svoj odnos pa tako, nakon kraće emotivne krize, iskreno uživaju u obnovljenoj romansi.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker