Bijonse iznenadila svet novim albumom

0
Popularna pevačica rešila je da obraduje svoje fanove pred praznike, pa je objavila novi album. To je pravo iznenađenje za muzički svet jer pop ikona nigde nije najavila i promovisala novi CD.
Bijonse, promo foto
Bijonse, promo foto

Nakon što je album objavljen, pevačica je na svom Instagram profilu postavila reklamni spot i obavestila fanove o svojim novim pesmama.

 

Svoj peti studijski album, ali prvi vizuleni, jednostavno je nazvala Beyonce. Na CD- u se nalazi 14 pesama i 17 provokativnih spotova koji su snimljeni na lokacijama od Njujorka, Hjustona preko Pariza i Sidneja.

- Ja vidim muziku- objašnjava Bijonse svoju želju da objavi vizuelni album.

To što je CD u prodaji istog dana kada se o njemu saznalo govori o do sada nikada pre urađenom strateškom potezu. Ovaj jedinstveni prilaz omoguća fanovima da čuju, vide i uživaju u pesmama bez prethodnih komentara i kritike.

-  Nisam želela da objavim svoju muziku na način koji sam do sada to radila, to mi je dosadilo. Sada mogu direktno da pričam sa fanovima. Postoji mnogo toga između izvođača, muzike i fanova.- izjavila je pop ikona.

Tamnoputa diva je oko sebe je okupila pobranu ekipu koju čine Džej Zi, Džastin TimberLajk, Timbelend, Drej, Sia i mnogi drugi.

Pevačica se na ovom projektu potpisuje i u ulozi tekstopisca, producenta i supervizora.

Album je dostupan iTunesima, a kako se ističe pesme se ne mogu posebno kupoviti već album dolazi u paketu po ceni od 12 dolara.

 

 

makonda-tracker