Doris Dragović nastupa u Areni i Spensu

0
Na sceni sa Doris Dragović na koncertima u Kombank Areni, 14. februara i u Spensu, 8. marta nastupiće više od 100 muzičara iz Srbije. Doris je izrazila želju da nastupi sa renomiranim izvođačima iz naše zemlje tako da će se, između ostalog, na bini naći veliki

Doris priprema još iznenađenja kojima će zasigurno obradovati ljubitelje njene muzike. Takođe, kao jedan od gostiju biće popularni tenor Gani Gomulin koji se proslavio sjajnim saradnjama i nastupima sa velikim svetskim zvezdama među kojima su Natali Kol, Gloria Gejnor, Ana Oksa i dr. Zajedno sa Doris izvešće pesmu Prayer/Molitva koju izvode Selin Dion i Andrea Bočeli.


 
- Unapred se radujem i sa nestrpljenjem iščekujem nastupe 14. februara u Kombank Areni i 8. marta u Spensu i posebno mi je drago što padaju na ovako lepe datume. Posebno pozdravljam sve zaljubljene i one koji će to biti deo mog koncerta. Volila bih da se na mojim nastupima izrode neke nove ljubavi i učvrste stare – poručila je Doris Dragović povodom predstojećeg dolaska u našu zemlju.
 
U Kombank Areni 14. februara i Spensu, 8. marta, Doris Dragović pružiće izvrsnu interpretaciju praćenu odličnim muzičarima i podsetiti publiku na pesme kao što su Željo moja, Marija Magdalena, Anđeo Gabrijel, Malo mi za sriću triba i mnoge druge koji su obeležili njenu 30 godina dugu karijeru.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14. februara i koncert u Spensu, 8. marta, u prodaji su po cenama od 1500 do 2900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

makonda-tracker