Sara Jovanović: TLZP je prilika koja se ne propušta

0
Ovog petka, vaša prva kafa će vam zvučati poznato jer ćete je piti sa Sarom Jovanović, u IMLEK Jutru uz Žarka Stepanova na Naxi radiju.
Sara Jovanović, foto: Promo
Sara Jovanović, foto: Promo

Mlada, lepa i talentovana Sara je već svojim učešćem u Prvom glasu Srbije osvojila publiku a njena karijera se nastavila uzlaznom putanjom, prvo učešćem na Eurosongu a potom i objavljivanjem uspešnih singlova. Trenutno je gledamo u šou programu Tvoje lice zvuči poznato a Sara priznaje da nije očekivala da će pripreme za šou biti toliko naporne i toliko dugo trajati.

- Ipak ovo je prilika koja se pruža jednom u životu i odlično iskustvo. Ne znam kada bih inače imala mogućnost da svake nedelje budem neko drugi. Najvažnije je da su svi učesnici sjajan tim, svako je otkačen i pozitivan na svoj način i svi se super slažemo – navodi Sara, a govoreći o pripremama za ulazak u ulogu, otkriva da se time bavi veoma studiozno.

- Prvo odgledam sve nastupe, intervjue, koncerte... prosto da bih videla pokrete i boju glasa. Svaka ličnost koju dobijamo je zaista specifična zbog nečega i moramo da je proučimo do srži a imamo samo nedelju dana između transformacija – objašnjava mlada pevačica.

 

O tome sa kim bi volela da snimi duet, da li je razmišljala o karijeri u Italiji u kojoj je rođena i koji muzičar je, po njenom mišljenju, obeležio ovu godinu, Sara Jovanović će pričati ovog petka, u IMLEK Jutru uz Žarka Stepanova na Naxi radiju. 

makonda-tracker