Gola istina o Mariji Šerifović

0
Pevačica je u dokumentarnom filmu Ispovest, koji će biti prikazan krajem novembra otvorila dušu i otkrila sve detalje iz privatnog i poslovnog života.
Marija Šerifović, promo foto
Marija Šerifović, promo foto

Jedina srpska pobednica na muzičkom spektaklu Evrovizija, Marija Šerifović rešila je da se ispovedi, razotkrije tajne, okaje sve svoje grehe, ali i oprosti tuđe. Sve što je obeležilo njen život, misterije koje su protkale njene poslovne uspehe, kao i kontroverze u vezi njenog privatnog života, kako saznajemo, pretočeni su u dokumentarni film koji nosi naziv Ispovest. U ovom, kako tvrde oni koji su imali prilike da vide pojedine segmente projekta, dramatičnom video materijalu, pored mnogo smeha i zabave, sadržano je i puno gorčine, suza, tuge, zameranja, ali i oproštaja.

- Marija je potpuno otvorila dušu i ispričala sve ono o čemu se godinama pričalo. Progovorila je o teškom braku svojih roditelja, koji joj je zagorčao detinjstvo zbog očeve sklonosti ka alkoholu, kocki, prevarama, nasilju... - kaže naš sagovornik i nastavlja.

- U svojoj Ispovesti Marija je pričala i o spekulacijama na temu svog seksualnog opredelenja, ljudima koji su joj ulepšali život, ali i naudili, među kojima ima i javnih ličnosti - ističe naš izvor, koji naglašava kako bi Ispovest trebalo da ugleda svetlost dana krajem novembra.

makonda-tracker