Sofija Vergara: Ništa od venčanja

0
Prijatelji kolumbijske glumice i vlasnika marketinške agencije, otkrili su da od oni od leta imaju problem u vezi i da su od tad uglavnom odvojeni – ona je u Los Anđelesu, a on u Njujorku.
Sofija Vergara, foto: Getty images
Sofija Vergara, foto: Getty images

Sofija Vergara, koja je najširoj javnosti poznata po svojoj ulozi u seriji Modern family navodno je otkazala venčanje sa svojim verenikom Nikom Loebom, sa kojim je tri godine u vezi. Kolumbijska glumica je prošlog meseca fotografisana dok je sedela na ručku sa prijateljima bez vereničkog prstena na ruci, dok sa Loebom nije provela ni američki Dan zahvalnosti.

- Nik i ona imaju problem u vezi od leta i stalno su odvojeni. Nisu odredili datum venčanja, nema nikakvog plana, nema venčanice…- oktrio je izvor.

Vlasnik marketinške kompanije radi u Njujorku, dok Sofija u Los Anđelesu snima seriju Modern family. Glumica je Dan Zahvalnosti provela sa svojim sinom Manolom, kojeg imaiz prvog braka sa svojim srednjoškolskom ljubavi.

Inače, nedavno ju je časopis Forbes proglasio najplaćenijom TV glumicom i to zahvaljujući ugovorima s brendovima kao što su Diet Pepsi, Comcast, CoverGirl i izajnerima linije odeće za Kmart.

Glumica i potomak ugledne američke porodice diplomata, upoznali su se 2010. godine na proslavi povodom dodele Zlatnih globusa.

makonda-tracker