Fondacija Novak Đoković pokrenula akciju Utoplimo decu

0
Fondacija Novak Đoković pokrenula je akciju pod sloganom Utoplimo decu, koja se odnosi na prikupljanje zimske garderobe i obuće za decu i mlade u Svratištima u Beogradu. Prikupljanje odeće biće organizovano u subotu, 14. decembra, od 10 - 22 časova, na drugom
foto: novakdjokovicfoundation.org
foto: novakdjokovicfoundation.org

Kako ovim mališanima nikada nije dosta šalova, kapa, jakni, cipela, čizama, i svega ostalog što im pomaže da se ugreju, fondacija poziva sve građane, koji su u mogućnosti, da im se priključe i budu deo tima koji pomaže najmlađima u Srbiji.

Pomoć je već stigla i od naših prijatelja iz kompanija C&A i Pavle obuća, koji su rado odlučili da daju svoj doprinos u ovoj akciji i doniraju garderobu i obuću iz svog asortimana. Zahvalni smo i kompaniji Forma Ideale kao i SO Novi Beograd na partnerstvu.

Na ulicama Beograda nalazi se više od 10.000 mališana o kojima nema ko da brine, a jedna od neophodnih stvari u zimskim mesecima jeste da imaju adekvatnu garderobu. Preko 70 mališana prošle zime je svaki dan dolazilo u Svratište, kako bi se ugrejalo, odmorilo, pojelo topli obrok i presvuklo. Ove godine se očekuje još veća gužva i potreba za zbrinjavanjem dece u Krfskoj ulici i Svratištu na Novom Beogradu.

makonda-tracker