Dženifer Aniston: Odgajaću svoju bebu sama

0
O trudnoći Dženifer Aniston dosta se spekulisalo i nagađalo, ali prema navodima časopisa OK! zvezda serije Prijatelji i žena koja nema nikako sreće u ljubavi, konačno je u drugom stanju i odgajaće bebu sama.
Naslovna strana Ok! magazina, foto: Ok! magazin
Naslovna strana Ok! magazina, foto: Ok! magazin

Nakon što se razvela od glumca Breda Pita, Dženifer Aniston je imala niz neuspešnih veza, uključujući i poslednju, sa Džastinom Teroksom sa kojim je i planirala venčanje. U magazinu Ok! osvanula je upravo ova vest o prekidu poznatog holivudskog para, kao i činjenica da je Dženifer konačno trudna i da će svoje dete odgajiti kao samohrana majka.

Foto: Getty images

- Dženifer i Džastin su definitivno raskinuli i otkazali venčanje, a nisu bili zajedno ni na američki Dan Zahvalnosti. On je bio sa majkom u Virdžiniji, a ona sa prijateljima – otkrio je izvor i dodao da je glumica izbacila Teroksa iz svog doma i da želi da svoju bebu odgaji sama.

Međutim, sa druge strane, glumičin PR demantovao je glasine o prekidu izjavivši da su zajedno proveli američki praznik u njenom domu u Los Anđelesu i da je par  8. decembra organizovao veliku zabavu, dok se o Dženiferinoj trudnoći nije oglasio.

makonda-tracker